Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hajde da se volimo'

Jelena Rozga pjevala s Lepom Brenom na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni

Foto: Extra FM/Mario Poje
1/18
05.12.2023.
u 08:37

Aleksandri se na pozornici tijekom koncerta pridružilo čak četvero kolega. Prvi od njih bio je glazbenik koji je i sam punio zagrebačku Arenu Saša Matić, a oni su u duetu zapjevali njihovu uspješnicu ''Ko si ti''. Saša je nakon toga, otpjevao i još nekoliko pjesama. U nastavku su se na pozornici još mogle vidjeti Nataša Bekvalac, ali i Jelena Rozga i Lepa Brena.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) održala je i svoj četvrti od ukupno pet koncerata zakazanih u zagrebačkoj Areni. Aleksandra je u ponedjeljak održala još jedan koncert na turneji ''Od istoka do zapada'', a zagrebačka publika mogla je čuti njezine hitove. Osim toga, Aleksandri se na pozornici tijekom koncerta pridružilo čak četvero kolega. Prvi od njih bio je glazbenik koji je i sam punio zagrebačku Arenu Saša Matić, a oni su u duetu zapjevali njihovu uspješnicu "Ko si ti". Saša je nakon toga otpjevao još nekoliko pjesama. U nastavku su se na pozornici mogle vidjeti Nataša Bekvalac, ali i Jelena Rozga

– Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro, hvala ti – rekla je Jelena, a publika je zatim počeli skandirati: "Jelena! Jelena!" A kada je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj.  

– Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća – rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale "Minus i plus", a zatim i "Dani su bez broja".

– Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće. Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo – rekla je regionalna zvijezda, a potom se Rozgi i njoj na pozornici pridružila i Lepa Brena. Njih tri zajedno su na pozornici zapjevale "Hajde da se volimo" te bacile publiku u trans. 

Foto: Extra FM/Mario Poje

– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

– Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale "Poželi sreću drugima", a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit "Čik pogodi". Ni u ponedjeljak publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

– Prvi put pjevam četvrtu noć za redom i to je zaista nešto posebno. Sto dana bih pjevala za vas jer svaki pojedinac ovdje u ovoj Areni je razlog zašto ja tu stojim – rekla je Prijović u jednom trenutku publici, a koncert je trajao dulje od tri sata.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Aleksandra je u petak održala svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a tada su joj gosti bili Aco Pejović i Željko Samardžić. Na drugom koncertu, onom u subotu, ugostila je Bojana Vaskovića iz Lexington benda i Milicu Todorović, a u nedjelju je zapjevala s MC Stojanom i Teom Tairović. 

Dodajmo da pjevačica ima zakazan još jedan koncert u Zagrebu u sklopu ove turneje. Aleksandra je danas uzela dan odmora,  a posljednji, peti koncert, na rasporedu je u srijedu 6. prosinca.

VIDEO Bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi? Šuška se da je u vezi s agenticom nekretnina

 

Komentara 48

ŠA
Šaraf
09:42 05.12.2023.

Turska glazba svira zagrebom

DE
Decibel
09:27 05.12.2023.

To je to, dotakli smo dno.

Avatar rubinet
rubinet
11:05 05.12.2023.

Jedini izlaz: Brdom s Jakuševca zatrpati Arenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije