Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Ella Dvornik pokazala dio svog novog doma u Istri i otkrila kako je Balie reagirala kad je vidjela svoju sobu

Ella Dvornik
Foto: Facebook/TS Auris
1/8
15.06.2021.
u 08:00

Influencerica i blogerica sa suprugom i djecom iz Zagreba odselila se u Istru.

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pierce kupili su kuću u Istri. Dok je Ellina mama Danijela čuvala unuke Balie i Lumi, Ella i njezin suprug su preselili sve stvari iz Zagreba u Istri i pet dana su slagali stvari u novom domu. Influencerica i blogerica sada je pokazala dio unutrašnjosti svog doma i otkrila kako je njezina kći Balie reagirala kad je vidjela svoju novu sobu.

- Dobrodošla doma. Zadnjih 5 dana , kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati - napisala je Ella na svom Instagramu i objavila fotku od Balie i dodala kako joj prije nekoliko godina ništa od ovoga nije bilo u planu?

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Da mi je netko prije pet godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro “na selu” sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bi se da se to nikada neće meni dogoditi. Prvo da ću uopće imat dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. eto dogodilo se i to i već mi se par dana u glavi vrti glas moga dide Borisa : SVAKOOOOOOOO NAŠEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEEEE..... maaaaaa loooooooo MISTO! U duši je uvik čisto, jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi a moj Bože, ča se može moglo je i svršit gore!

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Komentara 10

MI
mica1111
08:59 15.06.2021.

Svoju intimu pred svjetinu!

HU
Hulk
09:03 15.06.2021.

A zbog čega nije išla u svoju Dalmaciju ,nego je došla zagadit Istru !

OK
okvals54
09:56 15.06.2021.

Dokle VL mislite nas maltretirati sa ovom Nis' koristi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije