Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno strogo

Ella Dvornik najavila da ide na užasno agresivnu dijetu: 'Pretjeruješ ženo'

Foto: Youtube screenshot
1/9
22.04.2020.
u 07:30

Podsjetimo, Ella je nedavno ponovno bila meta kritičara na društvenim mrežama zbog fotografije malene kćerkice Lumi Wren.

Blogerica Ella Dvornik odlučila skinuti kilograme dok je u kućnoj karanteni. Iako mnogi vjeruju da Elli stvarno ne treba dijeta, ona je odlučila postiti 36 sati kako bi pročistila organizam od prejedanja. 

“Sinoć sam krenula s 36-satnim fastingom. Mislite da ću izdržati do sutra do 13 da ne pojedem ništa?” započela je Dvornik objavu i nastavila

“Charles mi stalno namjerno priča o sendvičima, ali iskreno, začudo… uopće me ne mami. Inače kad mi netko zabrani nešto, ja to odmah moram, ali izgleda da sam odrasla pa ni to više ne funkcionira. Uglavnom, čistim se! Jedino što sam pojela danas su waya probiotik i kava! ” i dok su je neki obožavatelji podržali mnogi su joj pisali da pretjeruje te da je tek rodila i ne treba odmah biti na strogoj dijeti. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Ella je nedavno ponovno bila meta kritičara na društvenim mrežama zbog fotografije malene kćerkice Lumi Wren. Ponosni tata Charles Pearce je svoju dvomjesečnu kći fotografirao te objavio fotku, a ispod toga je nastala prava rasprava. - Lumi Wren je sretna zbog vikenda - napisao je radosni otac, a pratiteljica je uzvratila: "Ali zato vi još uvijek niste otkrili kamilicu i gazu...Tuga". Nije trebalo puno vremena da joj Ella uzvrati.

- Lumi nema nikakve upale, možda joj se stvorio krmeljčić od spavanja. Ali zato si fakat morala zumirati. Ok, svi imamo previše vremena pa je oprošteno što tražiš mane bebama na Instagramu - napisala joj je, a prijepiska je ubrzo uklonjena. Međutim, još jedna pratiteljica je napisala isti komentar koji je također izazvao oštre reakcije. "Umijte to dijete u kamilici zbog krmeljića. Dobronamjeran savjet", napisala je ona. "Je*ote ovih svraka što se našle komentirati", "Zašto neki ljude prate druge da bi pljuvali po njima", "Ludih žena, dijete ide zumirati i tražiti joj mane, bolesnice", "Tužno je kako je narod negativan danas", samo su neki od upućenih komentara u raspravi. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

CR
crocro
07:53 22.04.2020.

Ne znam koji je broj bio jučerašnje epizode, ali bitno da se sapunica nastavlja a još je bitnije da je to svaki dan. Prema tome vi koji ne pratite, tko vam je kriv, Za reprize se morate snaći. Najbolji savjet vam je da se kroz noć pripremate za novu dnevnu epizodu i da si sat navijete u 05.00. Ovo se ne propušta, ja sav drhtim čekajući da vidim kakve papuče je popodne imala na nogama da li zatvorene ili otvorene s rubovima od zečjeg repića. Boja mi je još bitnija. Da li je curica to jutro iumakrmeljčiće na lijevom okecu ili na oba, da li se suprug planira obrijati i kada, u koliko sati su upalili radio i da li često odlaze na WC, s kojom rukom otvaraju vodu na pipi, da li im poštar zvoni na vratima ili samo ostavlja poštu u sandučiću, pa to moram znati a ponajviše koliko je sandučić udaljen od kuće zbog potrošnje energije do njega, da li se koje dijete probudi noću i tko mu daje dudu za smirenje. I još puno toga sličnoga. Ja ništa ne radim drugo samo to čekam da se objavi. To je jako važno znati za svjetski poznate i priznate osobe kraljevskog randa poput njih.

PI
Piksy
07:48 22.04.2020.

Bilo bi bolje da onaj njen muz ide na kakvu djetu..lik samo sto ne pukne..i usput da se obrije i posisa..izgleda kao da mu je 60 a ne 42 god

BO
bolnaistina
16:27 22.04.2020.

Moš mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije