Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brbljava je

Supruga slavnog nogometaša bez srama progovorila o njihovom seksualnom životu

Foto: Profimedia
1/7
21.04.2020.
u 17:15

Victoria je tako otkrila da su u prvom domu imali sobu za igrice, koja je navodno izgledala kao boudoir za kurtizane, s printom leoparda i zrcalima na stropu.

Dizajnerica i bivša 'Spajsica' Victoria Beckham tijekom godina je u intervjuima bez zadrške pričala o odnosu sa suprugom nogometašem Davidom Beckhamom. U nekima je čak kazala i previše te otkrila brojne pikanterije iz njihovog seksualnog života.

Victoria i David su u braku od 1999.,  te imaju četvero djece. 

Victoria je tako otkrila da su u prvom domu imali sobu za igrice, koja je navodno izgledala kao boudoir za kurtizane, s printom leoparda i zrcalima na stropu. Spavaća soba im je bila djevičanski bijela, a u sredini sobe stajao je veliki hrastov krevet, Viktorija je u mnogim intervjuima dala naslutiti da se tamo baš ne spava.

1/9

Isto tako je komentirala kako u krevetu često ne nosi ništa, ali joj je David kupio komplete zavodljivog rublja koje nekad nosi zbog njega.

Osim toga, kada je David bio model za Armani, bez srama je komentirala kako suprug izgleda kad je polugol. - Ogroman je. Enorman, golem. Da ja izgledam tako isto bih hodala po ulici u gaćicama - kazala je ponosna dizajnerica, te dodala da je sretna što još uvijek imaju dobar seksualni život. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije