Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Stereo Garaži

Elemental sutra u Rijeci nastavlja slavljeničku turneju

elemental
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
12.12.2013.
u 11:23

Bend ove godine slavi 15. rođendan, Remi kaže kako svađa i nesuglasica ima alu uvijek ih uspješno riješe

Zagrebački hip hop bend Elemental u Rijeci sutra u Stereo Garaži nastavlja turneju kojom obilježavaju svoj 15. rođendan. Atmosferu koju su nedavno priredili obožavateljima u Zagrebu i Splitu Remi i ostatak benda potrudit će se napraviti i pred riječkom publikom.

- U bendu je danas sedam članova; Remi, Luka Tralić Shot, Erol Zejnilović, Ivan Vodopijec, Davor Zanoški, Konrad Lovrenčić, Vida Manestar i ima već uigranu dinamiku. – Funkcioniramo dobro, ali naravno da uvijek ima i svađa, durenja, demonstrativnih odlazaka s probe ali ima i pomirdbenih odlazaka na pive i mirenja – rekla je Remi nedavno u intervju za Vecernji.

Karte za koncert u pretprodaji su 40 kuna dok će im sutra, na sam dan koncerta cijena biti 50 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije