Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila fotografije

Ecija Ivušić pokazala kako joj izgleda život nakon dolaska prinove: 'Na svaku od ovih slika mi se plače'

Foto: Instagram
1/13
31.12.2023.
u 13:45

Putem Instagrama prije nekoliko dana se zahvalila svima na lijepim čestitkama i zamolila je sve za strpljenje i razumijevanje što ne može odgovoriti na svaku poruku

Voditeljica i PR stručnjakinja Ecija Belošević rodila je svog sina Lea sredinom mjeseca, a putem Instagrama potom se zahvalila svima na lijepim čestitkama i zamolila je sve za strpljenje i razumijevanje što ne može odgovoriti na svaku poruku, jer se oporavlja od poroda koji nije bio lagan.

Sada je podijelila niz fotografija na kojima je pokazala kako joj izgleda život zadnjih dana, nakon dolaska prinove.

"Zadnjih dana… svega po malo. Sreće, suza, svakakvih neočekivanih i očekivanih emocija, a najviše te velike neopisive ljubavi. Na svaku od ovih slika mi se plače kad je gledam jer svaki puta iznova proživim emociju tog trenutka, a imam osjećaj kao da ovaj naš “novi život” traje već mjesecima, a ne samo 11 dana i manje otkad smo došli doma…Ostala sam vam dužna priču s poroda, iako mi se više ni ne razmišlja o tome jer sam već sve ružno zaboravila, ali i dalje mi šaljete poruke da podijelim pa već jednom kad uhvatim vremena i hoću. A do tada se malo nasmijte, stavite u moje cipele (1. Slika) i čekirajte kako sam išla doma jer u njih nisam stala zbog natečenosti od epiduralne", napisala je pored fotografija. 

- Svi dragi moji, prezahvalna sam vam na bezbrojnim porukama sreće i ljubavi kojima me punite i oprostite što nikome ne odgovaram. Doslovno se nisam stigla još javiti ni nekim bliskim prijateljima - napisala je Ecija na početku svoje objave na Instagram storyju prije nekoliko dana te je u nastavku otkrila kako porod nije bio jednostavan.

- Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage. On je hvala bogu savršeno, kao što vidite, tako da sve to više nije ni bitno i ovo je nešto najljepše na svijetu Uskoro smo doma s najvećim poklonom na svijetu. Ljubimo vas sve i hvala vam - napisala je Ecija.

U Instagram storyjima podijelila je još i video svog sina, a ovog tjedna ona i suprug Goran Belošević otkrili su kako su postali roditelji malog Lea i to ovom objavom: 

VEZANI ČLANCI

-  Pozdrav svijete. Stigao je Leo Belošević. Mi smo zaljubljeni potpuno. Hvala nebesima, zauvijek zahvalni - napisali su pored fotografija koje možete pogledati ovdje

Ecija je otkrila da je rodila u KBC-u Sestre Milosrdnice u Zagrebu, a u komentarima su im pristigle brojne čestitke. Par je vijest o prinovi objavio sredinom srpnja na društvenim mrežama, a nakon toga su otkrili i spol bebe. Ecija i Goran mnoge detalje njihove obitelji dijeli su na društvenim mrežama. Tako je PR stručnjakinja otkrila neke detalje o svojoj trudnoći.  

- Toliko se molilo za ovo čudo. I to toliko da smo izmolili dva… Ova trudnoća započela je kao blizanačka, a jedan blizanac nam se nažalost prestao razvijati u 8. tjednu. Isprva mi je bio veliki šok jer smo već čuli i dva srčeka i iako sam znala da je sindrom nestajućeg blizanca relativno čest u ranom periodu trudnoće (čak do 36 posto svih blizanačkih trudnoća završi gubitkom jednog ploda), odlučila sam ignorirati tu činjenicu i nadati se najboljem. Nažalost, došao je ultrazvuk na kojem nakon riječi profesora Šimunića koji mi vodi trudnoću nisam više ništa drugo čula. Nakon “za ovog blizanca ne vjerujem da će se dalje razvijati”, dalje mi je bio samo ravni ton u ušima. I dalje imam osjećaj krivnje što poslije te rečenice nisam čula ništa više dobroga što se odnosilo na drugog preživjelog blizanca.  Ali OK, brzo sam si oprostila. Nakon kratkog tugovanja i razočarenja, brzo sam prihvatila da je tako trebalo biti i da bog zna najbolje. I iako me jedno vrijeme jako bilo strah za ovo djetešce (iako nije bilo medicinskog razloga), vrlo brzo mi se vratila vjera i snaga i eto, ovo malo čudo je našlo svoj put da se ostvari na svoj jedinstven način - napisala je jednom prilikom. 

VIDEO Tko je reper Desingerica koji tenisicama udara publiku, a pjesma mu je najslušanija na YouTubeu u Hrvatskoj?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije