Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole Hrvatsku

E. Norton uživao u oboritoj ribi, a J. Irons pjevao s klapom

teri hatcher, edward norton, jeremy irons (1)
Foto: Pixsell
1/3
18.07.2012.
u 16:14

Norton je sa zaručnicom uživao na Palmižani, Teri Hatcher na otoku Rabu, a Irons se smjestio u Dubrovnik

Poznata lica s filmskog platna i malih ekrana Teri Hatcher, Jeremy Irons i Edward Norton ovog su se tjedna odmarala na našoj obali, čime smo se upisali među top-odredišta za odmor svjetski poznatih osoba. Nakon što nas je prije dvije godine posjetila Eva Longoria, ovog vikenda to je učinila i još jedna zvijezda serije “Kućanice” Teri Hatcher.

Morske delicije

Na Rab je došla kruzerom Sea Dream kojim krstari Mediteranom u društvu 14-godišnje kćeri Emmerson Rose. Nešto južnije, točnije u uvali Palmižana, svoju oazu za odmor pronašao je glumac Edward Norton i njegova zaručnica Shauna Robertson. Par je odsjeo u malim i simpatično uređenim kućicama na imanju Dagmar Meneghello, gdje noćenje u jeku sezone navodno stoji oko 500 eura. Morske delicije po kojima je poznat restoran u sklopu imanja zadovoljile su gurmanske potrebe glumca i njegove zaručnice, a kako doznajemo, najviše su uživali u brudetu od jastoga, čija je cijena u ovom restoranu 660 kuna, te u bijeloj oboritoj ribi, zubacu i škarpini, kojima cijena po kilogramu kod Meneghellovih iznosi 460 kuna.

Druženje s glumcima

Prije nego što je napustio otok, u ponedjeljak navečer u Starom Gradu pogledao je predstavu “Kraljević i prosjak” kazališta Merlin.

– Predstava mu se jako svidjela i tražio je raspored ostalih predstava jer je bio oduševljen – otkrio nam je Luka Merlin iz kazališta “Merlin”.

Dvodnevni boravak u Dubrovniku oskarovac Jeremy Irons u ponedjeljak je završio u opuštenom druženju s glumačkom postavom predstave “Kralj Edip”.

– Svidjela mu se snaga prostora u kojem se Edip igra, a bio je oduševljen i glumačkom izvedbom – otkrio nam je Mislav Čavajda koji glumi Edipa i koji je s Jeremyjem proveo 15 minuta u ugodnom razgovoru. Nakon predstave Irons je na stubama katedrale uživao u nastupu klape “Kaše”, a čak ih je i zamolio da mu otpjevaju nekoliko pjesama.

Komentara 2

AU
autoritet
19:27 18.07.2012.

E Norton je već faca

DU
dugi
22:29 18.07.2012.

Izgleda da je jedan od ovo dvoje pisao naslov napisa (maja ili Bojana) dok je druga zavrsila napis. Naime u naslovu J. Irons PJEVA sa klapom a na kraju ih je ZAMOLIO da mu nesto odpjevaju. Hajde cure, dogovorite se,e, sto se zapravo dogodilo. Tocno je da smo balkanci i obicno gutamo sve gluposti koje nam servirate, ali ovo je ipak previse. I jako mi se svidja dio gdje Teri Hatcher upravlja kruzerom (lijepa nasa hrvatska jezika) i zaustavlja ga u Rabu kako bi uzivala u ljepotama tog otoka. Sto je onih ostalih nekoliko tisuca putnika mislilo o tome jos se nezna. (pod predpostavkom da je ona naredila kapetanu da stane na Rabu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije