Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO DJETINJSTVO

Dušan iz 'Ljubav je na selu' morao je iseliti iz kuće, a roditelji su ga kao malog ostavili u domu

Foto: RTL
1/8
31.03.2024.
u 09:00

Osim što je potres nanio štetu njegovoj kući, prošle godine ga je poplava razdvojila od obitelji. Zbog poplave Dušan nije mogao doći do rodilišta u Sisku gdje je njegova supruga bila s njihovim sinom Mihaelom

Farmera Dušan Golubovca publika je upoznala u 12. sezoni showa "Ljubav je na selu" i gledatelji su ostali dirnuti njegovom životnom pričom i lošim uvjetima u kojima stanuje. Nažalost, u showu nije pronašao partnericu koja je spremna dijeliti život s njim. ali mu je pojavljivanje na televizijskim ekranima na kraju ipak donijelo ljubavnu sreću. Na televiziji ga je primijetila Ana-Marija iz bosanske Fojnice i kontaktirala ga na društvenim mrežama.

Nakon nekog vremena dopisivanja, odlučili su se upoznati uživo i uskoro su se vjenčali i dobili su dvoje djece. Dušanova kuća je nakon potresa u Petrinji bila u još lošijem stanju i prije četiri mjeseca Dušanova obitelj je od Sisačko-moslavačke županije dobila stan na korištenje. 

-  Supruga je s djecom većinom u tom stanu, a ja se moram vraćati u Zrin jer su nam tamo domaće životinje. Tako smo se raspodijelili, a za renovaciju kuće nemam vremena - ispričao je Dušan za RTL.hr.  Skromni farmer unatoč svim nevoljama je zadovoljan i kaže: - Ne bih ništa mijenjao. 

VEZANI ČLANCI:

 

Osim što je potres nanio štetu njegovoj kući, prošle godine ga je poplava razdvojila od obitelji. Zbog poplave Dušan nije mogao doći do rodilišta u Sisku gdje je njegova supruga bila s njihovim sinom Mihaelom. - Supruga je dobro, oporavlja se, malo je boli, ali uredu je. Ne možemo do nje zbog poplava. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. Sina sam zasad vidio samo preko videa - ispričao je tada Dušan za RTL. Istaknuo je tada i koliko je sretan što je upoznao svoju suprugu i što su postali roditelji.

- Nisam požalio ni sekunde što sam je oženio. Sada imamo dvoje prelijepe djece. - rekao je Dušan čije je djetinjstvo bilo jako teško. Njegovi roditelji su zbog loše financijske situacije Dušana te njegovog brata i sestru bili prisiljeni ostaviti u dječjem domu kako bi imali mogućnost da završe naobrazbu. Dušan je priznao kako mu je bilo jako teško kad su mu umrle baka i mama, a s ocem više nije u dobrim odnosima. 

VIDEO 7 neodgovorenih pitanja slučaja Kate Middleton - zašto je tako dugo skrivala istinu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije