Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ PREDSTAVNIK NA EUROVIZIJI

VIDEO Baby Lasagna izazvao euforiju u Madridu: Svi su pjevali njegov hit 'Rim Tim Tagi Dim'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
30.03.2024.
u 13:52

Hrvatska zaslužuje pobjedu ove godine. Genijalan je, tako jednostavan i skroman. On će biti veliki favorit, bili su neki od komentara nakon što je na društvenim mrežama objavljen trenutak kada je Baby Lasagna izašao pred publiku u Medridu

Naš predstavnik na ovogodišnjem izdanju Eurovizije Baby Lasagna jučer je stigao u Madrid gdje se održava "PrePartyES 2024". Ondje će nastupati drugi ovogodišnji predstavnici, ali i prethodni. Predeurovizijski party u Madridu održava se već devetu godinu, a ove će trajati tri umjesto dva dana. Kada se jučer pojavio pred publikom u Madridu Baby Lasagna je izazvao pravu euforiju, a video iz Madrida koji je objavljen na TikToku pokazuje kako su svi u publici pjevali njegov hit "Rim Tim Tagi Dim". I iz komentara ispod ove objave je vidljivo kakp Baby Lasagna ima veliku podršku publike. 

- Hrvatska zaslužuje pobjedu ove godine. Genijalan je, tako jednostavan i skroman. On će biti veliki favorit. Sretan sam zbog Hrvatske. Natjerao je cijelu publiku da pjeva - napisali su korisnici TikToka ispod ovog videa. Sudeći po brojkama s kladionica naš predstavnik ima velike šanse za pobjedu u Malmöu gdje će Baby Lasagna nastupiti sedmi po redu prve polufinalne večeri, a istu tu večer gledat ćemo i nastupe predstavnika Srbije i Slovenije. 

 

@the_baby_lasagna_ PrePartyEs 2024 Flag Parade ❤️‍🔥 meow! 🐈 #eurovision2024 #croatia #preparty #babylasagna #madrid #spain #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ゚viral #fypシ #viral #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #eurovision #sweden #malmö #balkan #balkantiktok #balkanmusic #balkanci #balkanfyp ♬ original sound - Baby Lasagna

 

VEZANI ČLANCI

Na službenim stranicama Eurovizije objavljene su novosti koje publiku i natjecatelje očekuju ove godine u Malmöu gdje se od 7. do 11. svibnja održava Eurovizija. Gledatelji će moći uživati u dodatnom elementu zabave, najavljuju organizatori ovog najvećeg glazbenog natjecanja.  Po prvi put, predstavnici velike petorke koje izravno idu u finale - Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske i Ujedinjenog Kraljevstva - i zemlje domaćina Švedske izvest će svaki svoje pjesme uživo tijekom polufinala.

GALERIJA Tko je sve od slavnih stigao na glamuroznu dodjelu Večernjakove ruže

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/121

Prethodnih godina, tijekom polufinala puštao se samo kratki isječak njihovih nastupa s proba. Sada će velika petorka i domaćin Švedska predstaviti svoje natjecatelje gledateljima uživo u polufinalnim večerima, pa će tako u prvoj polufinalnoj večeri nastupiti Njemačka, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo, a u drugoj polufinalnoj večeri ćemo gledati Francusku, Italiju i Španjolsku.

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

 

Komentara 3

Avatar votum
votum
15:30 30.03.2024.

Ma totalno ok momak. I prijamčljiv ritam. Samo jako 💪

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:06 30.03.2024.

Ne sviđaju pjesme s Eurovizije. Ne sviđa mi se niti naša pjesma, žanr iste, niti moderni ženskasti pjevač. Naravno, bilo bi mi drago da pobjedi kada već predstavlja Hrvatsku. Meni bi bila dovoljna neka obična veselija pjesmica ako pobjednička pjesmaa od Rive ili pak Tajči iz 1990. Ne mora pjesma biti cirkus političkih poruka, woke propagande i sličnih elemenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije