Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan koncert

Dr. House oduševio i nasmijao 3.500 fanova u Domu sportova

Doktor House
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/9
15.07.2014.
u 23:30

Hugh Laurie i The Copper Bottom Band održali su koncert u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu...

Pobjegavši pred kišom sa Šalate, Hugh Laurie održao je koncert u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Britanska glumačka zvijezda "Dr. Housea“, "Crne guje“ i drugih slavnih serija privukla je oko 3.500 posjetitelja kojima je, praćen sastavom The Copper Bottom Band, ponudio svoju verziju njuorlinškog blusa i r'n'b-ja sa svoja dva retro albuma „Let Them Talk“ i "Didn't It Rain“. Šarmantni Laurie se iskazao i vrsnim komičarem zabavljavši publiku anegdotama i vicevima.

Publiku je posebno taknuo vrući tango ˇ"Kiss Of Fire“, te pjesma "You Dont Know My Mind. I nakon dva sata i 15 minuta digao je na noge dvoranu sa "Such a Night" Dr Johna i "You Never Can Tell" Chucka Berryja.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

>>Hugh Laurie: Ušao sam u Srbiju, ali morao sam se vraćati na granicu. Uzeli su mi putovnicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije