Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krate vrijeme

Domaće zvijezde imaju novi način zabave u izolaciji: 'Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći?'

Foto: Instagram
1/10
09.04.2020.
u 07:00

Društvene mreže postale su jedini kanali za komunikaciju, ali i platforme na kojima se rađaju novi formati poput zvjezdanih Instagram talk-showova. Jedna od začetnica tog novog formata je i Severina koja je na svom Instagramu pokrenula SeVeTeVe.

Vrijeme provedeno u izolaciji brojne domaće zvijezde odlučile su iskoristiti za zbližavanje sa svojom publikom. Društvene mreže postale su jedini kanali za komunikaciju, ali i platforme na kojima se rađaju novi formati poput zvjezdanih Instagram talk-showova. Jedna od začetnica tog novog formata je i Severina koja je na svom Instagramu pokrenula SeVeTeVe, serijal virtualnog druženja i zabave koju organizira s poznatima iz raznih sfera društva Hrvatske, ali i regije.

1/12

Do sada je ugostila brojne poznate poput Matije Dedića, Gorana Bogdana, Mije Dimšić, Darija Juričana, a iz tjedna u tjedan najavljuje i nova iznenađenja. Serijal u vlastitoj produkciji Severina je dodatno "začinila" i zanimljivim rubrikama koje daju uvid u svakodnevni život pjevačice poput rubrike "Tajne svekrvine kuhinje" u kojoj smo imali priliku vidjeti kako Severina priprema krumpirušu prema receptu svoje svekrve Olje Kojić. - Što ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate! Čudno je vama da ja gulim krumpir, ali samo vi probajte moju krumpirušu, nećete požaliti - poručila je Severina obožavateljima.

Foto: Instagram screenshot

Instagram talk-show iz udobnosti svog kauča pokrenula je i influencerica te blogerica Sonja Kovač. U prvoj epizodi emisije "LIVE sa..." Sonja je ugostila popularnu beogradsku blogericu Zoranu Jovanović, poznatiju pod imenom Zorannah, s kojom se tek u svojoj emisiji prvi put službeno upoznala. Djevojke su otkrile brojne pojedinosti iz privatnog života, a ispričale su i kako provode vrijeme u karanteni. Trenutačno su i jedna i druga posvećene online tečaju španjolskoj jezika čije će znanje, nadaju se, kad sve ovo prođe, moći provjeriti na jednom od sljedećih putovanja.

Foto: Instagram screenshot

Epidemija koronavirusa primorala je da se online aktiviraju i oni koji su do sada zazirali od društvenih mreža poput istaknutog glazbenika i glumca Rade Šerbedžije. - Ljudi, u što sam se ja upustio? Nemam pojma o kompjutorima i jedva sam naučio otvarati poštu i ponekad poslati neko pismo. A sad me supruga Lenka nagovorila da otvorim svoj Facebook i da u ovim teškim vremenima govorim ljudima poeziju i pričam priče... I pristao sam naravno... Baš sam nekako posebno uzbuđen i drago mi je da ste se toliki javili da vam se to sviđa... Pa, onda ćemo nastaviti - poručio je Rade na svojoj službenoj Facebook-stranici na kojoj ima više od 60 tisuća pratitelja.

Foto: FIBA/Screenshot

Koliko se dobro snalazi s digitalnim tehnologijama Rade je nedavno pokazao i gostujući u podcastu "Dnevni boravak kod Zubera" na novoj online platformi R+.  Podcast vodi i uređuje novinar Robert Zuber i to iz svog dnevnog boravka dok istovremeno njegovi gosti gledatelje primaju u svoj. Osim Šerbedžije, do sada je u emisiji ugostio Massima, glumca Gorana Bogdana i redatelja Srđana Dragojevića, a brojkama gledanosti za sada su i više nego zadovoljni. - Oduševljeni smo odazivom. Očigledno je da će ovo trajati neko dulje vrijeme i mislim da smo uspjeli stvoriti neki paramedij koji nije nikakva ugroza klasičnim medijima - to je njihov dodatak i mi ćemo ih otvoreno pozvati da sadržaj slobodno podijele - zaključio je Zuber čiji projekt podupiru Večernji listi i Al Jazeera.*

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije