Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Djevojke stigle na imanja, neke su i razočarane: 'Ja kao zlatna djevojka nisam to trebala doživjeti'

Foto: RTL
1/12
29.09.2023.
u 14:00

Prva večer na imanjima bit će rezervirana i za prva zajednička druženja uz pjesmu, ples i koktele, a Mijin prijatelj bacit će oko na jednu njegovu kandidatkinju, što će završiti prilično neugodno

U novoj epizodi RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" vrijeme je da se kandidatkinje konačno smjeste u sobe i započnu svoj seoski život. Milena će ispitivati Antu može li spavati s njim, a tražit će postoji li koji tajni tunel koji vodi do njegove sobe.

S druge strane, Radoslav će svojim odabranicama obećati odmor i luksuz pa će ih smjestiti u odvojene sobe, a svakoj će objasniti zašto je baš za nju tu sobu i namijenio.

''Ti si radna žena. Ja se budim u pet. Ti imaš zadatak sa mnom ići u nabavu'', kazat će jednoj od njih, Mijine će kandidatkinje i dalje biti oduševljene njegovom pedantnošću i srdačnošću, a on će im pri razgledu soba poručiti: ''Ako vam je tijesno, ima kod mene mjesta''.

Branko će imati oči samo za svoju Smilju, koja pak neće biti posve zadovoljna kad ugleda njegov dom, dok će Ivanove cure nastaviti s međusobnim podbadanjima.

A u Samoboru će se odigrati prava drama! Bahra i Ranka svom će farmeru Stjepanu opasno zamjeriti prljavštinu u sobi, upitavši ga zašto se nije više potrudio.

VIDEO: Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu'

1/18

''Ja kao tvoja 'zlatna djevojka' nisam trebala doći i to doživjeti'', poručit će Ranka.

Prva večer na imanjima bit će rezervirana i za prva zajednička druženja uz pjesmu, ples i koktele, a Mijin prijatelj bacit će oko na jednu njegovu kandidatkinju, što će završiti prilično neugodno.

Kako će Stjepan reagirati na optužbe, tko s kim spava i ima li na vidiku neki neočekivani par, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, u prošloj epizodi farmer Ivan je na svojoj farmi dočekao Gabrijelu, Samantu i Tihanu. 

Ivan je, osim cvijeća, curama poklonio i simbole Lonjskog polja, male skulpturice rode, što su one sumnjičavo primile, upitavši ga za li što simbol rode u kući znači. - Zaštitni znak ovog mog kraja je roda pa ja se nadam da će jedna i u moju kuću donijeti jednu malu bebicu možda - rekao je Ivan voditeljici Aniti Martinović. 

Dok su putovale prema Ivanu, Samanta se požalila da joj je Tihana naporna. "Puno blebeće, a malo kaže. Jako mi je dosadna osoba", rekla je. 

Samanta je komentirala da se Ivan proljepšao od zadnjeg puta kad su se vidjeli. "Ne stoji Ivanu loše ta leptir mašna", rekla je Gabrijela. 

je istaknula da je farmer pripremio ok doček, a primijetila je da joj je dao već uvenulu ružu. "A što da kažem?", rekla je.  Samanta je komentirala da se Ivan potrudio, ali nije razmišljao o kvalitetnijem poklonu. 

VIDEO: Preminuo je glumac Michael Gambon, zvijezda 'Harryja Pottera' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije