Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveno i gdje se nalazi

Zdravko Čolić kupio novu skupocjenu nekretninu u Hrvatskoj, cijena kvadrata iznosi 5500 €

Foto: Dario Horvat
1/5
29.09.2023.
u 12:05

Pjevač je kupio skupocjenu nekretninu u elitnoj zgradi u Puli koja se nalazi u Marini Verudi. Čolićev stan, koji je trenutačno u fazi izgradnje, nalazi se u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane uvale

Jedan od najomiljenijih glazbenika u regiji Zdravko Čolić (72) uvijek je rado viđen gost u Hrvatskoj, a sada će u Lijepu Našu, kako se čini, dolaziti još i češće. Naime, prema pisanju portala Istarski.hr, pjevač je kupio skupocjenu nekretninu u elitnoj zgradi u Puli koja se nalazi u Marini Verudi. Čolićev stan, koji je trenutačno u fazi izgradnje, nalazi se u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane uvale, a cijeli projekt uključuje pet novih zgrada koje se grade iznad marine pa tako imaju i pogled prema moru. 

1/48

Riječ je o jednom od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u posljednje vrijeme, a cijene stanova kreću se oko 5500 eura po metru četvornom, a među 150 stanova ima i onih koji imaju više od 100 kvadrata i čija konačna cijena nadmašuje iznos od pola milijuna eura. Više detalja o novoj nekretnini poznatog glazbenika nije poznato, zna se tek da je Čolić prije nešto više od mjesec dana održao koncert u pulskoj Areni pa su mnogi skloni mišljenju da je upravo tada i realizirao proces kupoprodaje. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Čolić se nakon sedam godina ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u Osijeku. Miljenik cijele regije i svih generacija pred osječku publiku stiže 25. studenoga, u dvoranu Gradski vrt. Nakon velikih prošlogodišnjih koncerata u zagrebačkoj Areni te nedavnog u pulskoj Areni, na red je došao i istok Hrvatske, u koji će se, nesumnjivo, uputiti i mnoga publika iz drugih krajeva Hrvatske.

Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme "Ti si mi u krvi", "Pusti, pusti modu", "Noć mi te duguje", "Sinoć nisi bila tu", "Gori vatra", "Produži dalje", "Ti možeš sve", "Svadbarskim sokakom" i mnoge, mnoge druge. Upravo uz taj opus odrastale su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. 

VIDEO Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:28 29.09.2023.

Zašto nas ne zaobiđete svi vi s istoka?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:41 29.09.2023.

Jel‘ može i Marko Perković T. u Puli kupiti nekretninu?

DE
Demokratura
14:05 29.09.2023.

Mrze hrvate ali vole hr zemlju i novce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije