Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA JELUŠIĆ BLACK

Dječja soba još nije spremna jer nam služi kao – ured

Znamo da će ime djeteta biti nešto jednostavno i lako izgovorljivo na više jezika, kaže nam Ana
Foto: Storypress
1/3
14.09.2018.
u 07:00

Bivša skijašica kaže da je ovih šest mjeseci funkcionirala kao i prije trudnoće, puno putovala i pokušavala ostati što aktivnija

Bivša skijašica Ana Jelušić Black oduševila je obožavatelje kada je na svom Instagram profilu otkrila da ona i suprug Travis Black čekaju svoje prvo dijete.

Ana je za drugu godišnjicu braka na Instagramu objavila niz od tri fotografije s prikladnim opisom koji je započela riječima: „Sažetak 730 dana braka“.

O spolu ne razmišlja

Prvu fotografiju s vjenčanja s Travisom opisala je kao „Putujte svijetom i tražite avanture“, aludirajući na medeni mjesec koji su proveli putujući šest mjeseci po svijetu. Na drugoj fotografiji nalaze se supružnici Black tijekom skijanja u Japanu uz opis: „Preuređujte, preselite se i pretvarajte da ste odrasli“. Zadnjom fotografijom Ana je otkrila trudnoću te sebi i suprugu u opisu poručila: „Naučite istraživati svijet utroje“.

– Polako odrađujem šesti mjesec trudnoće i super se osjećam! Trbuh raste, ali osim toga, nema velikih promjena. Ovih šest mjeseci funkcionirala sam gotovo kao i prije trudnoće, puno putovala i pokušavala ostati što aktivnija – otkrila je Ana. Budućoj majci najbitnije je zdravlje djeteta, a o spolu, kaže, ne razmišlja.

– Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali nam se ne žuri. Znamo da će biti nešto jednostavno i lako izgovorljivo na više jezika. Mentalno se polako privikavam na ideju da postajemo nečiji mama i tata – rekla je Ana koja priznaje da nije sasvim spremna dočekati bebu jer joj dječja sobica još uvijek služi kao ured. Za samo nekoliko mjeseci Ana će u naručju držati svoje prvorođenče, a priznaje da se ona i Travis pitaju kakvi će roditelji biti svom budućem mezimcu ili mezimici.

– Puno razmišljamo o tome kakvi bismo roditelji željeli biti premda znamo da i najbolji planovi često padnu u vodu jer je svako dijete drugačije tako da ćemo se prilagođavati kako najbolje znamo – rekla je buduća majka.

Od Facebooka do braka

Budući da je Ana svog odabranika upoznala preko jedne društvene mreže, moglo bi se reći da je poetično što sve važnije životne trenutke dijeli s pratiteljima.

Podsjetimo, Ana se udala za Travisa, marketinškog menadžera u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, nakon pet godina ljubavi. Pred obitelji, kumovima te brojnim prijateljima koji su stizali iz cijelog svijeta zavjetovali su se na vječnu ljubav u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini u Rijeci. Samo četiri mjeseca prije svadbe Riječanka je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju i uz nju napisala:

– Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvo poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!

Pogledajte video: Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
07:21 14.09.2018.

Odmah ce mi se poboljsati standard ,kada sam cuo ovu predivnu vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije