Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv ovisnosti

Lovato: Došlo je vrijeme da se izliječim i usredotočim na svoju ovisnost

Demi Lovato
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
06.08.2018.
u 09:48

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato oglasila se prvi put otkako je primljena u bolnicu zbog predoziranja i obećala da će se nastaviti boriti protiv ovisnosti.

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom.

U nedjelju je 25-godišnjakinja na Instagramu zahvalila obitelji i bolničkom osoblju. "Bez njih sada vam ne bi pisala ovo pismo", rekla je.

"Došlo je vrijeme da se izliječim i usredotočim na svoju ovisnost. Ljubav koju ste mi pokazali neću nikada zaboraviti i jedva čekam dan u kojem ću moći reći da sam prešla na drugi stranu", dodala je.

"Borba se nastavlja!", istaknula je Demi.

Lovato je u više navrata u javnosti govorila o ovisnosti o drogi i alkoholu te o psihičkim problemima. Liječena je zbog poremećaja prehrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja.

Foto: REUTERS

U dokumentarnoj snimci na You Tubeu 2017. "Jednostavno komplicirana" Lovato je govorila o godinama uporabe droga, poremećajima prehrane i o opijanju te priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina.

U 18. je počela rehabilitacija, a tad joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj.

Pjevačica sa 69 milijuna pratitelja na Instagramu bila je usred američke turneje.

>> Demi Lovato

Demi Lovato
1/14
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:07 06.08.2018.

aha, strasne su to borbe - zivi polugola, druzi se sa svodnicima i polumafijasima, jadna nije nista kriva jer joj se igla eto sama zabija u ruku. ma dajte vise s tim stracama.

TR
Trnjanec
11:09 06.08.2018.

Nek dojde k nama. Mi jedva imamo za kiselu za gemišt, a kamoli za te droge i igle. Mam se bu zlečila.

LI
liliZG
12:23 08.08.2018.

Možda bi bilo bolje da se prestane usredotočavati na svoju ovisnost, pa je ne bi bilo, ovak je stalno usredotočena kak nabavit opijate, cugu, ljepilo, šmrku... jako naporno za usredotočit se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije