Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI SE NIŽU

Dekolte HRT-ove voditeljice (53) nije prošao nezapaženo, a gledatelji su podijeljenog mišljenja

Foto: HRT screenshot
1/14
30.09.2020.
u 08:59

Nakon najnovije epizode talk showa ''U svom filmu'' urednice i voditeljice Tončice Čeljuske, u kojoj je gostovala bivša premijerka Jadranka Kosor, na društvenim mrežama nanizali su se komentari vezani uz voditeljičin outfit.

U sinoćnjoj emisiji ''U svom filmu'' gošća preko puta voditeljice Tončice Čeljuske (53) bila je bivša premijerka Jadranka Kosor (67) koja je nedavno objavila autobiografiju. Potonja je pričala o djetinjstvu bez oca i svom proboju u politiku, a gledatelji su se, osim na temu razgovora, osvrnuli i na modne izričaje dama u studiju. Dok su jedni hvalili odabir haljine koju je nosila voditeljica, drugi su ipak bili oprečnog mišljenja.

1/5

"Zvijezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska u haljini za broj manjoj. Gospođa Čeljuska zgodna je žena, a večeras se predstavila i kao vrlo seksi autorica s izuzetno bujnim grudima s dubokim dekolteom. Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmirili. Bravo za gospođu Tončicu Čeljusku!" nahvalio ju je jedan gledatelj, a drugi je bio potpuno drukčijeg mišljenja: "Što je s dekolteom?! Možda bi gospođi Čeljuski netko mogao reći da ovo ipak nije prikladno za emisiju", kazao je kritizirajući je.

Foto: Facebook/Twitter

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji Jadranka Kosor pričala je o svojoj novoj biografiji 'Premijerka: zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka' te je pritom spomenula kako je odrastala bez oca i dobrim dijelom bez majke, a potom se osvrnula i na period nakon obnašanja funkcije premijerke.

Foto: Facebook screenshot

Inače, voditeljica čiji outfit komentiraju prije dvije godine je postala baka.

1/7

"Moj je život od ovog Božića bogatiji za jedno novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božićni poklon koji sam ikada dobila", stoji uz objavu fotografije Tončice Čeljuske na društvenoj mreži. Malenu Amelie rodila je starija Čeljuskina kći Anuška koja sa suprugom živi u Švicarskoj.

Vuco je smršavio 40 kilograma i otkrio nam svoju tajnu!

 


 

 

 

Ključne riječi

Komentara 98

IV
Ivoovi
09:12 30.09.2020.

Što je tu sporno ili "neukusno", lijepo za pogledati i točka.

MA
marcellus
09:05 30.09.2020.

dobre sise.

DU
Deleted user
09:18 30.09.2020.

Daljinski ima tipkice koje služe da se prebaci program...pa kome smeta nek gleda crtiće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije