Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži mlađe cure

Dečko ostavio Halle Berry jer mu nedostaje seks s drugim ženama

Halle Berry
Reuters
30.04.2010.
u 19:10

Ipak mislim da je Halle teško primila prekid jer stvarno voli Gabriela i misli da je on onaj pravi muškarac za nju - ispričao je izvor blizak paru.

Halle Berry (43) koja bi osim za glumu, Oscara mogla dobiti i za ljepotu ponovno je sama. Nakon pet godina veze, ostavio ju je muški supermodel Gabriel Aubry (34) s kojim se upoznala na Versaceovu snimanju. 

Američki tabloidi raspisali su kako je Gabriel priznao lijepoj glumici da ne funkcionira ako ne izlazi s drugim ženama, pa je kao pravi džentlmen zatražio razvod jer ne želi varati svoju ženu. Već neko vrijeme se nagađalo kako izabraniku atraktivne glumice smeta i velika razlika u godinama.

- Mislim da su se razišli kao prijatelji. Oboje su zbog svojih poslova često putovali pa su se navikli živjeti jedno bez drugoga. Ipak mislim da je Halle teško primila prekid jer stvarno voli Gabriela i misli da je on onaj pravi muškarac za nju - ispričao je izvor blizak paru.

- Veoma sam sretna u privatnom životu, što je za mene potpuna novost. Znate da nisam cura koja je imala sreće u vezama - izjavila je atraktivna glumica nakon šest mjeseci veze s kanadskim supermodelom

 Halle Berry koja je dobila Oscara za glavnu žensku ulogu u filmu "Monster's Ball" s Gabrielom Aubryjem bila je u vezi oko pet godina, a imaju i kći Nahlu (2). Zbog naglog kraja njihove veza prijatelji su zabrinuti za bivšu Bondovu pošto je nakon prekida s prvim mužem Davidom Justiceom razmišljala o samoubojstvu.

Komentara 8

ZA
zagabria1
21:32 30.04.2010.

a ko je njoj kriv sto si je odabrala manekena. Ko da se ne zna kakvi su to likovi i kakav im je moralni zivot. Da kazem, dobila je to sto je odabrala.

BE
Bedem1
05:35 01.05.2010.

Angel,Angel,na ovom svijetu sve se vrti oko sexa.Zasto ti uzimas kozmetiku(da izgledas sexi)zasto nosis visoke potpetice,stikle,iako te umaraju,opet da vrtis bolje guzom tj.da izgledas vise sexi,a muskarcu je prirodno da ide ---u stetu---i da zeli mladje zenske jer mladje lakse i brze ostanu u drugom stanju,to ti je u genama muskarca,to nije izbor pojedinca,takovi smo svi stvoreni.

AN
angel4
20:37 30.04.2010.

Glupo musko koje ne zna nis cijenit niti zna kaj je vrijedno u zivotu, njemu je samo j....ina vazna. Jadno i bijedno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije