Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvjezdani prohtjevi

David Guetta zatražio isključivo francuska vozila i igraonicu

guetta
Pixsell
05.05.2010.
u 20:21

Guetta će u Zagrebu odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton, a cijeli kat bit će blokiran kako bi najveća svjetska DJ zvijezda nesmetano mogla uživati u trenucima odmora i pripremama za nastup.

Isključivo Evian voda, francuska marka vozila ne bezolovno gorivo, glazbeni studio u hotelu, hrvatska vina i namirnice autohtone proizvodnje, isključivo domaća tehnička produkcija samo su neki od detalja s liste želja francuskog producenta i DJ-a Davida Guette koji 22. svibnja nastupa u Areni Zagreb.

Guetta će u Zagrebu odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton, a cijeli kat bit će blokiran kako bi najveća svjetska DJ zvijezda nesmetano mogla uživati u trenucima odmora i pripremama za nastup.

Nije poznato hoće li Guetta u Zagreb stići u društvu supruge Cathy i njihovo dvoje djece, šestgodišnjeg Tina Elvisa i trogodišnje Angie koje rijetko vodi na turneje. No, organizator njegova nastupa zaprimio je i listu zahtjeva koji se odnose na djecu - posebno osigurane i dekorirane spavaonice, pristup jednoj od najboljih gradskih igraonica 24 sata, soba za gledanje filmova s DVD playerom,...

Kako bi i u Hrvatskoj ostao u top formi, slavni producent zatražio je poseban meni baziran isključivo na zdravoj prehrani - povrće, voće, meso peradi provjerenog podrijetla, kozje obrano mlijeko te opremljenu dvoranu za vježbanje. Njegov jelovnik sadržavat će i ponajbolja hrvatska crvena vina, isključivo domaćih, autohtonih proizvođača.

Poznat po svojoj brizi za okoliš, uspješni glazbenik inzistira na vozilima koja koriste bezolovni benzin, a sva vozila moraju biti francuske marke. Također zahtjeva da se u njegovoj blizini ne puši.

 

 

Komentara 3

EC
et cetera
02:34 06.05.2010.

jooj,,oće ovo,,oće ono.. daj oladi.e.

DR
dratsab
21:42 05.05.2010.

kaj si taj lik umišlja? da evian, da francuska vozila... ...nema vise di đejeva ko što je bio chris dis:) ovom smeta da se puši? ...ccc

PH
PHILIA
13:19 06.05.2010.

Jugo 45, janjetina i voda iz pipe! Sad bi ti meni tu fantazirao, ma koji si ti lik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije