Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak Pjevačica živnula nakon bolesti

Danijela: Svi su me mazili devet dana

danijela05
Miranda Cikotić/24 sata
16.12.2009.
u 15:59

Osim antibiotika, pila je vitamine, svježe sokove od naranče i limuna... Koliko god joj teško palo devet dana biti zatvorena u kući, nije ni pomišljala da izađe makar do trgovine.

Bolje sam! Još sam na terapiji, ali vjerujem da ću se za nekoliko dana vratiti na pozornicu – rekla je Danijela Martinović, koja je punih devet dana slušala liječnike i ležala u krevetu.

– Imala sam gnojnu upalu sinusa zbog koje nisam mogla govoriti. Pila sam antibiotike, vitamine, a visoku temperaturu danima nisam mogla skinuti – nastavlja.

Odlikašica Danijela

Zbog jake upale nije se javljala na telefon, izbjegavala je govoriti jer je štedjela glasnice za predstojeće koncerte. Pred njom je, među ostalim, “Božić s Danijelom”, veliki koncert u Lisinskom na koji je pozvala svoje drage kolege – Miroslava Škoru, Petra Grašu, Dražena Žerića, klapu Kupanji i Klince s Ribnjaka.

– Birala sam ljude s kojima me veže neka emocionalna spona, s kojima ću uživati u toj božićnoj bajci – kaže.

Zbog bolesti je, nažalost, odgodila sve već dogovorene nastupe kao i promocije nove slikovnice “Dama, Riko i superpčelac Keko” po hrvatskim gradovima.

– Zbog toga sam bila beskrajno tužna. Mjesecima smo pripremali te promocije. No glavom kroza zid ne ide. Sve smo odgodili dok ne ozdravim – govori.

Oporavak je prošao brzo i zbog toga što je idealan pacijent koji sluša upute liječnika.

– Prava sam odlikašica! Što doktor kaže, ja i napravim – smije se.

Devet dana ni do trgovine

Osim antibiotika, pila je vitamine, svježe sokove od naranče i limuna... Koliko god joj teško palo devet dana biti zatvorena u kući, nije ni pomišljala da izađe makar do trgovine. Njezin dečko Petar Grašo jučer je otputovao u Njemačku gdje će održati nekoliko koncerata, a na pitanje zašto ju je ostavio samu, Danijela se smije.
– Sve ove dane bio je odličan. Stalno je bio tu, pri ruci, kuhao mi je i nosio sve što mi je trebalo. Sad mi je bolje pa može ići. A i njegova mama je tu, došla mi je pomoći. Sve ove dane bila sam mažena i pažena kao nitko, sa svih strana – zadovoljno kaže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije