Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila

Danijela Martinović otkrila što joj je partner Josip rekao na prvom susretu: 'Znala sam da je riječ o posebnoj osobi'

Foto: Happy fm
1/28
28.07.2023.
u 12:50

Par se upoznao kada je Danijelina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Pjevačica Danijela Martinović (51) svoju ljubavnu sreću pronašla je uz policijskog inspektora Josipa Plavića, a njihova veza jako interesira javnosti u posljednje vrijeme. Danijela je sada progovorila o njihovom odnosu.

Par se upoznao kada je Danijelina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umjesto 'doviđenja', rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh.' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito - ispričala je za Story.

VEZANI ČLANCI

Inače, Josip je iskusan bajker, a Splićanka je s njim otkrila čari vožnje quadom. Njezinog novog dragog, kaže, zanima mnogo toga. Igrao je paintball, imao je rock bend za koji je skladao većinu pjesama, a kuhanje ga opušta pa je često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Uz to, ponekad putuje s njom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju.

Danijela ne skriva niti koliko je usrećuje ova veza, no pokušava ne govoriti puno o privatnom životu.

 – Josip i ja više smo od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka - rekla je jednom prilikom te dodala da je otvorena za sve opcije.

VIDEO Preminula je Sinead O'Connor legendarna i često kontroverzna pjevačica

Ključne riječi

Komentara 3

AK
Aka
14:05 28.07.2023.

Danijela, Danijela!?? Pa ćemu sve te priče? Ćemu sebe ponižavate iznoseći u javnost nešto što pametnu osobu niti ne zanima, a budala će pomisliti da se svetite bivšem partneru i spašavate vlastitu vrijednost? Ne bi ja tako.

DE
Dezider
06:29 03.08.2023.

Možda javnost zanimaju Thompson i Grašo!?

SS
simpatican.simpa
13:47 28.07.2023.

Što je partner učinio za vrijeme prve večeri , pitao moj prijatelj iz Splita. Bilo kakvih dodira, šaputanja ili pjevušenja !?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije