Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
32. rođendan

Danijela Dvornik uputila rođendansku čestitku Elli: Znaš što bi ti otac rekao

Foto: Instagram
1/16
23.12.2022.
u 22:30

Ella Dvornik danas slavi 32. rođendan, a jednu od prvih čestitki uputila joj je mama Danijela koja je na Instagramu objavila poruku i zajedničku fotografiju.

Influencerica Ella Dvornik danas ima razloga za slavlje. Naime, Elli je danas 32. rođendan, a među prvima joj je čestitku uputila mama Danijela koja se prisjetila i današnjeg dana te 1990. godine.

- Tog 23. prosinca 1990. ostala sam u rodilištu, a ja sam tako silno htjela biti na prvom velikom koncertu od Dina u Domu Sportova (svi vi koji i dalje mislite da sam rađala dok je Dino bio u Banja Luci, Smederevu, Skoplju, Mrduši Donjoj ili s vama na šanku, živite u zabludi) J*bi ga, trudovi su krenuli dok sam šopingirala po gradu tog jutra, a zakazani dolazak je bio predviđen za Božić. Od samog početka bila je dobro dijete, vrckava, zaigrana, velikodušna, radoznala, s dvoje mladih roditelja koji nikad nisu stvarali iluzije da je život jednostavan, da smo mi čarobnjaci vlastitog života i da je u životu ipak važno voljeti i biti voljen. Vrlo rano je saznala da je nije donijela roda, da je sveti Nikola mama i tata... Toliko je bila radoznala da joj nismo mogli uručiti poklon u čizmicu jer je cijelu noć jednim uhom dežurala i budila se na svaki trzaj. Umorni od toga da konačno zaspe, mi smo zaspali. Poklon je ostao u autu, a njeno jutarnje buđenje s pitanjem “zašto je moja čizmica prazna?”, otkrila je pravu istinu. Iako smo se izvlačili na sve moguće načine, vidjela poklon u autu i došavši u vrtić, svima je ushićeno objasnila da sveti Nikola ne postoji, da poklone kupuju mama i tata. Nama je pao kamen sa srca - napisala je Danijela pa dodala:

- Eto je danas, ima dvoje svoje djece, neizmjerno se trudi da cijela iluzija sto duže traje, ali brzo će Balie otkriti istinu. Ljube, sretan ti rođendan i želim ti da ti se sve posloži kako ti želiš da bi konačno osjetila punoću sreće za sebe jer svima oko sebe već daješ sreću. Ljubi te majka najviše na svijetu! (Kasni poklon, ali stići će do Nove. Znaš da bi ti otac rekao “zaj*bi datume, svaki dan ti je rođendan“ (tradicija se nastavlja ali nije do mene nego do dostave) – poručila joj je mama na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

U komentarima su se čestitkama pridružili i brojni pratitelji. "Sve najbolje, Ella", pisali su.

Podsjetimo, Ella trenutno živi u Istri sa suprugom i svojim kćerima Balie i Lumi, a Danijela se odlučila za život na Braču. 

VIDEO Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

 

Komentara 1

TE
Templo
07:52 24.12.2022.

Priznajem skruseno, dalje od naslova nisam citao, bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije