Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruke poznatih dama za Dan žena

Danas si dozvolite biti nježne, zavodljive, ženstvene i ranjive

Jelena Rozga
Foto: Igor Kralj/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
08.03.2017.
u 15:46

Jelena Rozga, Lana Jurčević i Ecija Ivušić na društvenim mrežama ženama su povodom Dana žena poručile da budu jake i samopouzdane

Jelena Rozga, Lana Jurčević, Ecija Ivušić i brojne druge poznate dame na društvenim mrežama su povodom Dana žena poslale snažne poruke i čestitke svim ženama.

- Ja samo želim da se ne bojimo jedna druge, nego da jedna u drugoj nađemo podršku i suosjećanje za sve situacije kroz koje prolazimo. Već sam jednom rekla, u životu su mi najviše vjetra u leđa dale žene, a to ne bi bilo tako da nisu bile jake, samopouzdane i čistog srca... Isto to ja se trudim vraćati natrag. Ne moramo biti savršene da bi se tako osjećale, samo trebamo naći način kako da se volimo baš onakve kakve jesmo :-) Ja sam oduvijek bila i bit ću za #girlpower VOLIM VAS. Sretan vam dan žena! - napisala je na Instagramu Lana Jurčević. 

Jelena Rozga je poručila: Ne postoji granica za ono što mi, kao žene, možemo ostvariti.

Voditeljica Ecija Ivušić također je napisala zanimljiv post u kojem kaže: Moj tata ima 3 sina i mene. Vjerojatno teže da bi po vanjskom dojmu to rekli, ali vjerujte mi, ja sam ona kćer koju zoveš "sine". Teško je biti žena u današnjem svijetu. Ne zato što nam svijet otežava ili muškarci ne dozvoljavaju, mi smo prve te koje si postavljamo granice i rijetko kad priuštimo biti žena u punom smislu te riječi. Bar danas dozvolite si biti nježna, zavodljiva, ženstvena i ranjiva... Živjele drage moje žene i živjeli muškarci uz koje se osjećamo voljeno i kao dame. Čuvajte jedni druge. Samo danas malo više ipak vi čuvajte nas. 

 

 

 

 

>>Srpski voditelj pogubio se kada je vidio Jelenu

>>Lana Jurčević: Bila sam zarobljena na tavanu na -6 stupnjeva!

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
17:56 08.03.2017.

sretan 8 marta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije