Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i objašnjenje

Cristiano Ronaldo pozirao na jahti, pratitelji primijetili nešto čudno na njegovim nogama

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram
1/14
28.06.2023.
u 14:55

Nogometaš ima nalakirane nožne prste i to crnim lakom što je zbunilo njegove pratitelje

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo (38) trenutno igra za saudijski klub Al Nassr i reprezentativac je i kapetan Portugala, no odlučio je uzeti malo vremena za odmor. S pratiteljima je podijelio fotografiju s luksuzne jahte na kojoj odmara s obitelji, a pratitelji su odmah primijetili jednu stvar na njegovim nogama.

Naime, nogometaš ima nalakirane nožne prste i to crnim lakom što je zbunilo njegove pratitelje. Ali za sve ima jedno logično objašnjenje - prema pisanju njemačkog Bilda, razlog zašto brojni sportaši nanose zaštitni sloj posebnog laka za nokte leži u činjenici da time žele smanjiti šansu da im se na noktima pojave gljivice ili bakterije.  

Podsjetimo, partnerica Georgina navodno mu stvara probleme u Saudijskoj Arabiji. Objavila je video u kojem je pokazala kako je svladala vještinu twerkanja i podijelila je na Instagram storyju kako joj ide ovaj zavodljivi ples koji je vježbala u kratkim hlačama. Njezin trener Jack Gomez prvo joj je pokazao osnove, a onda je Georgina ponovila njegove korake i on ju je odmah pohvalio. Dok ćje većina njezinih obožavatelja s odobravanjem gledala na ovaj video, u Saudijskoj Arabiji, gdje Ronaldo sada igra, sigurno nisu bili sretni s ovom objavom jer su i ranije prigovarali Georgini zbog njezinog odijevanja i objave izazovnih fotografija na društvenim mrežama koje u ovoj zemlji nisu u skladu s njihovim zakonima i običajima.

VEZANI ČLANCI

Georgina je i nedavno razljutila domaćine kada je na Instagramu, gdje ima 49 milijuna pratitelja, objavila fotografije na kojima u izazovnim pozama pozira pored bazena. 

Georgina se ne opterećuje previše porukama upozorenja koje joj šalju obožavatelji i sada je u iščekivanju potvrde s Netflixa vezano za snimanje treće sezone njezinog dokumentarnog serijala. Druga sezona o Georgini objavljena je u ožujku na ovoj streaming platformi, a Nerflix će je uskoro obavijestiti kakva je bila gledanost serijala u kojem obožavateljima daje uvid u svoj život i isplati li im se nastaviti sa snimanjem. 

VIDEO Nataša Janjić i Ivo Perkušić o dojmovima nakon nastupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije