Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotov štrajk

Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' javio se iz Hollywooda i objavio novosti: "Gotovo je, vraćam se..."

Split: Poznati u humanitarnoj akciji odmjeravali snage u obaranju ruke
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.11.2023.
u 22:00

Miraj je kao i mnogi kolege sudjelovao u štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA. Sada se na Instagramu oglasio tim povodom. "Štrajk je gotov. Vraćam se na posao", napisao je.

Glumac Miraj Grbić kojeg mnogi pamte po ulozi Čombe u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli neke detalje iz svog života. Ovaj se put osvrnuo na kraj štrajka glumaca. Miraj je kao i mnogi kolege sudjelovao u štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA. Sada se na Instagramu oglasio tim povodom. "Štrajk je gotov. Vraćam se na posao", napisao je. 

Miraj je do sada glumio i u američkim serijama kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet", a pojavio se, između ostalog i u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh''. Podsjetimo, hollywoodski glumci su postigli sporazum s većim studijima u srijedu radi okončanja dvaju štrajkova koji su potresli industriju zabave nakon što su scenaristi i izvođači počeli tražiti veće plaće u doba streaming servisa. Obustava rada u trajanju od 118 dana službeno će završiti nakon ponoći, rekao je sindikat SAG-AFTRA u priopćenju u srijedu nakon što je njegov odbor za pregovaranje jednoglasno podržao dogovor s Walt Disneyjem, Netflixom i drugim tvrtkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

 

Trogodišnji ugovor, čija vrijednost iznosi više od milijardu dolara, uključuje povećanje minimalne plaće i nove dodatke koje će plaćati streaming servisi, rekao je sindikat. Dogovor također predviđa zaštitu od nedozvoljenog korištenja fotografija generiranih umjetnom inteligencijom, područjem koje je zabrinulo izvođače jer se boje da će ih zamijeniti "digitalni dvojnici".

VIDEO Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

Split: Poznati u humanitarnoj akciji odmjeravali snage u obaranju ruke
1/29

"Postigli smo ugovor koji će članovima SAG-AFTRA iz svake kategorije omogućiti izgradnju održivih karijera", rekao je sindikat u poruci svojim članovima. Predsjednica sindikata i zvijezda serije "Dadilja" Fran Drescher je na društvenoj mreži Instagram napisala: "Uspjeli smo! Dogovor od milijun dolara!"

VEZANI ČLANCI:

 

Supruga popularnog Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", glumca Miraja Grbića otkrila je u kolovozu na Facebooku kako je trudna s njihovim drugim djetetom. Marija je objavila fotografije nastale na plaži na kojima se vidi njezin već poveći trudnički trbuščić. Glumica je pozirala s punđom i sunčanim naočalama, a sunce ja skrivalo njezin trbuščić.- Hej, zaboravili smo vam reći - napisala je glumica uz fotke na kojima je pokazala trudnički trbuh i dodala hashtag #runda2. Inače, hrvatska glumica i bosanskohercegovački glumac s američkom adresom preko bare su otišli 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije