Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Depresivni plesač

Casper Smart odselio iz vile, Jennifer mu dopustila da uzme skupe darove

jennifer lopez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
09.06.2014.
u 08:31

Casper Smart i Jennifer Lopez definitivno su prekinuli te je mladi koreograf odselio iz doma koji je dijelio s poznatom plesačicom...

Casper Smart i Jennifer Lopez definitivno su prekinuli te je mladi koreograf odselio iz doma koji je dijelio s poznatom pjevačicom. U jeku priče o prekidu, transseksualka Xristina Marie otkrila je kako je bila s koreografom u Miamiju. Izjavila je za The Sun da je odmah Casperu dala do znanja kakav je tip cure, a on je komentirao kako nije glup te to već zna. – Bila sam u klubu i Casper mi se nasmijao i koketirao je. Vjerujem da je znao da sam transrodna, svi me u Miamiju znaju i vjerujem da mu je netko rekao.

Nakon toga, poslao mi je zahtjev za prijateljstvo na Instagramu. Počeo mi je slati poruke. Pokupio me i provozali smo se Miamijem. Počeli smo se ljubiti i dirati u automobilu. Radili smo sve što se može raditi tijekom vožnje, ispričala je Xristina. Prije Xristine, viđao se i sa Sofijom Vissom, također transseksualkom. Izvori bliski Jennifer tvrde kako je Casper sve to napravio kao slobodan muškarac, budući da oni nisu zajedno već dva mjeseca.

Iako su prekinuli te je odselio, Jennifer je prema Casperu ostala dama. Naime, dopustila mu je, piše People, da uzme sve skupe darove koje mu je poklonila. Među njima je i skupi automobil koji mu je kupila za 25. rođendan. Navodno je jako depresivan radi prekida, pogotovo zato što više neće viđati Jenniferinu djecu, Maxa i Emmu s kojima se jako zbližio.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Jennifer Lopez otkazala nastup na otvaranju Svjetskog prvenstva

Komentara 1

1A
1A
10:53 09.06.2014.

Bravo Jennifer, to se zove imati stila pri rastanku. Njemu je to sve sto je ikada posjedovao, a ti ces svojim trudom i talentom zaraditi svu tu vrijednost dok si rekla "keks".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije