Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatična sezona

Budva zbog popularne serije puna turista pa se traži i soba više

budva
VL
11.06.2012.
u 17:55

U Primorju i Podgorici upravo se snimaju novi nastavci, ukupno će ih biti 12. Druga sezona bit će gotova do kraja srpnja

Pala je prva klapa druge sezone serije “Budva na pjeni od mora”. Nakon uspješne prve sezone koju pratimo na RTL-u, redatelj Milan Karadžić najavljuje nove napetosti. Slijede dramatični događaji u obiteljima Save Bačića i Jove Radmilovića, ali i turbulencija osjećaja koje će doživjeti njihova djeca Bojana (Sanja Jovićević) i Luka (Momčilo Otašević).

Dvoje mladih glumaca kolege su s klase i dobro surađuju, govori Sanja. Baš zato što se tako dobro znaju, Sanji nije bilo teško snimati škakljive scene.

– Bojana je samo u prve dvije epizode bila razmažena djevojka. Kako serija odmiče, tako se i njezin lik oplemenjuje, prava joj je ljubav otvorila oči i spoznala je prave vrijednosti u životu – šturo će o novim događajima glavna glumica. No zato redatelj najavljuje žešću priču i nova lica. Za sada otkriva da je riječ o Danini Jeftić i Nini Janković, mladim glumicama koje su se proslavile ulogama u filmu “Montevideo, Bog te video”.

– Snimit ćemo ukupno 12 epizoda. Trenutačno smo u Primorju i u Podgorici, a 1. srpnja prelazimo na Žabljak. Imamo problema s vremenom, ili bolje reći s nevremenom, ali s druge strane to je jako dobro za snimanje. Budva je prepuna stranaca, svi su hoteli puni turista. Ne znam koliko je serija pridonijela tome, ali lijepo je vidjeti toliko ljudi na ulicama – ponosi se redatelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije