Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bradley Cooper i Clint Eastwood u novom Eastwoodom filmu - Mula

Mula
Foto: Promo
1/3
07.02.2019.
u 09:00

Temeljeno na istinitoj priči

Redatelj i producent Clint Eastwood glumi Earla Stonea, osamdesetogodišnjaka koji je ostao sam u starosti, bez obitelji i bez novaca, kada mu odjednom ponude posao koji je vrlo jednostavan – samo mora voziti. Međutim, nije svjestan da je postao mula narko kartela. Toliko je uspješan da uskoro počne prevoziti velike količine droge i dodijeljen mu je osobni pratitelj koji nadgleda što radi. Ali ne nadzire ga samo kartel, počeo ga je pratiti i agent Colin Bates (Bradley Cooper), iz Agencije za suzbijanje narkotika (Drug Enforcement Agency – DEA). Iako Earl više nije na pragu bankrota, njegove pogreške iz prošlosti počnu ga mučiti i nije siguran hoće li imati vremena ispraviti ih prije nego što mu ili kartel ili policija stanu na kraj.

 Ovo je prvi put da se Clint Eastwood nakon 2009. godine i kritički hvaljenog „Gran Torino“ našao i ispred i iza kamere. 

Foto: Promo/Eva Virc

Cooper glumi agenta Batesa, Fishburne (“What’s Love Got to Do with It”) je njegov nadređeni i specijalni DEA agent, Peña je također DEA agent, Wiest (“Bullets Over Broadway,” “Hannah and Her Sisters”) je Earlova bivša žena, Garcia (“The Godfather: Part III”) je šef kartela, Alison Eastwood je Earlova kći, a Taissa Farmiga je pruzela ulogu Earlovu unuke, dok je  Ignacio Serricchio Earlov pratitelj iz kartela.

Clint Eastwood režirao je film prema scenariju Nicka Schenka, kojeg je nadahnuo članak iz New York Times Magazinea o devedesetogodišnjoj muli Sinaloa kartela, koji je napisao Sam Dolnick.

MULA, u distribuciji Blitza u kina dolazi 7. veljače.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije