Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brad pitt:

Brad Pitt: Sreća je precijenjena, želim samo biti zadovoljan i miran

pitt
Pixsell
14.11.2011.
u 15:39

– Glumit ću još tri godine. Posvetit ću se produkciji jer uživam stvarati priče i sastavljati ih dio po dio – rekao je 47-godišnji glumac u intervjuu za australsku emisiju 60 Minutes.

Nakon godina uspješne glumačke karijere Brad Pitt je najavio da će uskoro prestati glumiti. Glumačku karijeru završit će kad navrši 50 godina.

– Glumit ću još tri godine. Posvetit ću se produkciji jer uživam stvarati priče i sastavljati ih dio po dio – rekao je 47-godišnji glumac u intervjuu za australsku emisiju 60 Minutes.

Kao i inače, Pitt je bez zadrške govorio o svojoj brojnoj obitelji i kako mu nije teško dugo ostati budan jer su i njegova djeca budna.

– Jako nam je zabavno kad smo kasno navečer budni ili kad se rano ustanu i naprave palačinke. To je bit svega – istaknuo je Brad te iznio svoju definiciju sreće.

– Mislim da je sreća precijenjena. Nekad si sretan, nekad nisi. Kao da postoji neki pritisak da moraš biti sretan. Znam da ću ponekad biti sretan, a ponekad neću. Više stremim tome da budem zadovoljan i miran – zaključio je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije