Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUO ŠUTNJU

Boris Rogoznica progovorio o raspadu braka s Doris, te je li bilo nevjere

Boris Rogoznica
Foto: RTL
1/6
19.06.2020.
u 20:17

- Doris je žena, majka, kraljica", i dalje govori za svoju bivšu suprugu, a otkrit će i je li raspadu njihova braka kumovala nevjera te postoji li u njegovu životu druga žena.

Premda su Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica potvrdili kako se njihov brak raspao, te kazali kako o tome više ne žele govoriti, Boris Rogoznica odlučio je kazati svoju stranu priče za RTL Exkluziv, koji je na programu sutra u 17.50 sati. 

- Doris je žena, majka, kraljica", i dalje govori za svoju bivšu suprugu, a otkrit će i je li raspadu njihova braka kumovala nevjera te postoji li u njegovu životu druga žena. 

- Nova veza mi nije ni na kraju pameti - kazao je između ostalog Boris, stoji u najavi emisije.  Podsjetimo, Boris i Doris su se oglasili na Instagramu dva dana nakon objave vijesti kako se rastaju. 

Boris Rogoznica
1/8

-U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pricati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se ticče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju - napisala je voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro Hrvatska" uz fotografiju s obitelji. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
22:54 19.06.2020.

Zašto...Borise...zašto si prekinuo šutnju?

GE
george34
20:33 19.06.2020.

Ko je ovaj?

Avatar zoster1
zoster1
21:18 19.06.2020.

Pišu kao da se hebe s Pažaninom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije