Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao je kratko

Bono Vox sa suprugom je bio na Sarajevo film festivalu, a evo s kim se družio

Slavni Bono Vox stigao u Sarajevo, na crvenom tepihu  dočekan uz ovacije
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
16.08.2021.
u 19:30

Bono je u Sarajevo došao sa suprugom Ali i ostao kratko, nije se upustio u razgledavanje grada, već je samo pogledao projekciju digitalnog remastera filma 'Hotel od milijun dolara' redatelja Wima Wendersa za koji je Vox bio jedan od scenarista, te se njegova glazba može čuti kroz cijeli film.

Malo tko se nije iznenadio kada se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala pojavio frontmen benda U2, Bono Vox. Bono je u Sarajevo došao sa suprugom Ali i ostao kratko, nije se upustio u razgledavanje grada, već je samo pogledao projekciju digitalnog remastera filma 'Hotel od milijun dolara' redatelja Wima Wendersa za koji je Vox bio jedan od scenarista, te se njegova glazba može čuti kroz cijeli film.

Na crvenom tepihu fanovima je davao autograme, nekima je crtao, nekima samo potpisivao, a generalno se vrlo toplo i drago odnosio prema njima, te se nije činilo da je riječ o velikoj svjetskoj zvijezdi koja je u Sarajevo došla privatnim avionom.

- Drago mi je da sam opet ovdje. Čini se da je prošlo predugo, pokušali smo doći prošle godine, ali nismo uspjeli. Ovo je najbolji festival - kazao je Bono između ostalog novinarima na crvenom tepihu. Sa suprugom i Wendersom je pogledao film, a nakon toga se kratko privatno družio s bosanskohercegovačkim redateljem Danisom Tanovićem, inače oskarovcem, direktorom SFF-a Mirsadom Purivatrom i suprugom.

 

Intimno druženje organizirano je tako jer su se smanjile sve aktivnosti na kojem bi mogao biti preveliki broj ljudi - jer na festivalu svi odgovorno pridržavaju mjera zbog pandemije koronavirusa

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije