Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI GODINE

Bono Vox novu posvetio pjesmu Talijanima: 'Pjevajte na krovovima'

Bono Vox
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/3
18.03.2020.
u 16:17

- Za Talijane koji pjevaju na krovovima, za Irce, za SVE koji su na ovaj Dan svetog Patrika na nekom tijesnom mjestu. Za liječničke, medicinske sestre, sve one koji su na prvoj crti. Za vas pjevamo - napisao je Bono

Frontmen grupe U2 Bono Vox na Instagramu je predstavio novu pjesmu, prvu koju je napisao od 2017. godine. Pjesma  "Let Your Love Be Known" inspirirana je Talijanima koji u karanteni od koronavirusa pjevaju na svojim balkonima.

- Za Talijane koji pjevaju na krovovima, za Irce, za SVE koji su na ovaj Dan svetog Patrika na nekom tijesnom mjestu. Za liječničke, medicinske sestre, sve one koji su na prvoj crti. Za vas pjevamo - napisao je Bono koji je pjesmu objavio jučer, na najveći irski blagdan Dan svetog Patrika. 

Bono je pjesmu odsvirao na klaviru u svom domu u Dublinu, a kazao je kako ju je napisao sat vremena prije nego ju je predstavio javnosti.  Proslava najvećeg irskog blagdana u Irskoj je otkazana zbog koronavirusa, a Bono je iskoristio samoizolaciju da se još jednom zahvali svim liječnicima, i pošalje svoju ljubav Talijanima koji su u svojim domovima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije