Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poseban dan

Bojana Gregorić Vejzović objavila nikad viđene fotografije sa suprugom, ovako su izgledali prije 17 godina

Foto: Instagram screenshot
1/15
07.01.2023.
u 17:20

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović upoznali su se davne 2003. godine tijekom proba za predstavu 'Popcorn' u kazalištu Gavella.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) proslavila je 17 godina braka s glumcem Enesom Vejzovićem (45), a tim povodom prisjetila se prošlih godina, od vjenčanja pa sve do danas. S pratiteljima je tako podijelila brojne privatne, zajedničke fotografije koje nismo do sada vidjeli, a u opisu je napisala da je Enes njezina 'karta za sreću'.

U komentarima su se javljali pratitelji koji su joj čestitali na godišnjici, ali i pisali koliko je njezin snimak prekrasan.

Inače, Bojana i Enes upoznali su se davne 2003. godine tijekom proba za predstavu 'Popcorn' u kazalištu Gavella. Neko vrijeme su čak i tajili svoju vezu, a onda su se 2006. godine vjenčali. U braku su dobili kćerkicu 12-godišnju Zoe i 16-godišnjeg  sina Raula .

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije