Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljubio joj lijes

Bobby Brown: Zbog osiguranja sam napustio komemoraciju

bobby brown
19.02.2012.
u 17:15

Obitelj Whitney Houston zahtijevala je da zbog velikog broja obožavatelja lijes čuva deset zaštitara

Na komemoraciju u subotu u čast Whitney Houston došao je i njezin bivši suprug Bobby Brown, a napustio ga je zbog nesporazuma s osiguranjem.

– Moja djeca i ja dobili smo poziv za posljednji ispraćaj i, kad smo stigli, osiguranje nam je reklo gdje da sjednemo. No nakon nekog vremena tražili su da sjedimo na različitim mjestima – objasnio je Brown i dodao da je još veći nesporazum nastao kad je poželio vidjeti svoju kćer iz braka s Whitney, Bobbi Kristinu, što je osiguranje odlučilo spriječiti.

– Nije mi jasno zašto su se tako ponašali. Kako ne bih radio scene, poljubio sam lijes bivše supruge i otišao – objavio je pjevač u priopćenju za medije.

Zbog brojnih obožavatelja koji su se okupili uz cestu Whitneyna obitelj inzistirala je da lijes pazi deset zaštitara. Policija je u užem središtu grada Newarka zatvorila prometnice da bi se povorka mogla nesmetano kretati.

Komentara 4

Avatar Rambo
Rambo
17:31 19.02.2012.

sami narkomani..............

KR
krilnik2
21:21 19.02.2012.

Narkomanski pogreb.

MA
mare0801
07:03 20.02.2012.

nemam ništa protiv nje,iako nisam nikad bila fan,ali cijela ova halabuka oko sprovoda je smiješna.Dobro,umrla je ,pokoj joj duši,i ne pilajte nas već...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije