Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Molimo se'

Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

Bobbi Kristina
Foto: Press Association/Pixsell
06.02.2015.
u 19:28

Medijske napise da se članovi obitelji opraštaju od Bobbi Kristine u četvrtak je preko odvjetnika opovrgnuo i sam Bobby Brown.

Nakon što su mediji jučer izvijestili da je Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston i Bobbyja Browna skinuta s aparata koji je održavaju na životu kasnije se oglasio izvor iz njezine obitelji koji je kazao da to nije točno. 

Kako javlja The Telegraph, izvor koji je nije htio biti imenovan rekao je da su medijski napisi da Brown ne pokazuje moždanu aktivnost netočne.

Medijske napise da se članovi obitelji opraštaju od Bobbi Kristine u četvrtak je preko odvjetnika opovrgnuo i sam Bobby Brown.

''Kad bi izdali priopćenje svaki put kad mediji objave pogrešan izvještaj o ovom pitanju to je sve što bi radili 24 sata na dan. To je netočno kao i velika većina drugih izvještaja koji koji se trenutno objavljuju'', piše u priopćenju Brownovog odvjetnika, javlja CBS News. Brown je jučer također ispred bolnice u Atlanti razgovarao sa novinarkom Access Hollywooda. Na pitanje novinarke kako je njegova kći odgovorio je da je ''ona dobro'' te da se mole.

TMZ pak piše da Brown inzistira da liječnici u Atlanti njegovu kćer drže na aparatima koji je održavaju na životu jer vjeruje da je čudo može spasiti, javlja NY Daily News. Liječnici su navodno kazali njezinoj obitelji da ne mogu više ništa učiniti. Međutim, Bobby Brown , prema pisanju TMZ-a, odbija pozdraviti se sa kćeri i moli za božje čudo.

Na društvenim mrežama se također oglasio i Jerod Brown, bratić Bobbi Kristine koji je napisao da stvari ne izgledaju optimistično.

''Iako se čini da su izgledi protiv nje, iako liječnici ne vide nikakvu nadu za promjenu... iako izgleda nemoguće da ona ponovno ustane i dalje se molim za BK'', napisao je na Instagramu. 

Podsjetimo, 21-godišnja Bobbi Kristina nalazi se u medicinski induciranoj komi nakon što je u subotu u svome domu bez svijesti pronađena u kadi.

>> Liječnici isključili aparate koji su Bobbi Kristinu održavali na životu

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:41 07.02.2015.

Nema sanse. Previse je u njoj "crack" kokaina da prezivi.

DA
danebi
16:44 08.02.2015.

Sad se mole i cekaju na cuda....A gdje su bili kao odgovorni roditelji? "Jadno bogato dijete" - placa za grijehe svojih roditelja.

MA
mahin1986
14:41 09.02.2015.

Iste novine dva članka samo neznam jel isti novinar u jednom je mrtva u drugom živa?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije