Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv intervju

Bobbi Kristina: Čujem mamu kako mi govori: \"Bori se!\"

whitney houston
pixsell
12.03.2012.
u 18:26

Kći preminule pjevačke zvijezde u razgovor s Oprah Winfrey kaže da izbjegava čitati novine zbog laži koje se pišu o njezinoj majci

Mjesec dana poslije smrti glazbene dive Whitney Houston, njezina 19-godišnja kći jedinica Bobbi Kristina Brown dala je dirljiv intervju Oprah Winfrey.

Osjetljiva na majčin glas

– Ima trenutaka kada se smijem i sretna sam, ali onda me preplave emocije. To je moja mama – nježno je pričala Bobbi Kristina otkrivajući da novine i ne čita zbog svih laži koje se pišu o pokojnici. Djevojka je otkrila i da je posljednju noć prije majčine smrti provela u njezinu naručju grleći je cijelo vrijeme. Iako se trudi živjeti normalnim životom, Bobbi je svjesna medijske pozornosti, ali kaže da ju je majka pripremila na sav teret koji donosi slava. Bobbi je otkrila da voli pjevušiti majčine pjesme, ali još joj uvijek teško pada čuti njezin glas na radiju ili televiziji. Iako zna da nije uz nju fizički, Bobbi Kristina kaže da svejedno osjeća majčinu prisutnost.

Buđenje u pet ujutro

– Njezin je duh snažan i osjećam da prolazi kroz mene cijelo vrijeme. Čujem je kako mi govori da se nastavim boriti. Uvijek me pitala trebam li je, a sada kažem: Uvijek te trebam – tjeskobno je ispričala Bobbi Kristina koja se od majčine smrti svako jutro budi u pet sati ujutro kako bi se pomolila za osobu koja joj je bila najbolja prijateljica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije