Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Givenchyjev kostim

Blue Ivy će u kostimu medicinske sestre biti s Beyonce na porodu

Foto: Instagram
1/5
30.05.2017.
u 11:36

Pjevačica želi da njena četverogodišnja kći bude s njom tijekom poroda i da prva primi u naručje blizance

Beyonce želi da njena kći Blue Ivy bude prisutna tijekom poroda blizanaca jer, piše Inquisitr želi tako izbjeći  da njena kći bude ljubomorna na prinove. 

Termin poroda je jako blizu, a pjevačica je kćeri kupila i odijelo medicinske sestre i to s potpisom Givenchy, a taj kompletić platila je osam tisuća kuna. Beyonce će roditi Los Angeles' Cedars - Sinai bolnici koja se nalazi blizu unajmljene kuće u kojoj Beyonce živi sa suprugom Jay Z-em i kćeri.

Izvori bliski pjevačici kažu kako Beyonce želi da njena četverogodišnja kći bude s njom u bolnici cijelo vrijeme i želi da ona bude prva koja će u naručje primiti bebe. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:00 05.06.2017.

to može krenuti na dvije strane, jedna je da mala zaključi da nikada neće roditi, i dr da odustane od djece komplet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije