Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PAR

Bliži se termin! Goga i Adam uživaju dok čekaju bebu i to ne skrivaju

Gordana Marelli i Adam Kromer
Foto: Instagram
1/6
08.05.2020.
u 08:47

Sudionici showa "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli uskoro će postati roditelji.

Ljubav je učinila svoje, iako na početku nisu bili suđeni jedno drugome. Sudionici showa "Brak na prvu" Gordana Marelli i Adam Kromer upravo su primjer da osjećaji ne biraju. Naime, nakon zadnje epizode emisije u kojoj su otkrili da su zajedno već neko vrijeme i da čekaju dijete, sretni par ne skriva uzbuđenje oko dolaska prinove.

Gordana Marelli i Adam Kromer
1/7

Podsjetimo, stručnjaci u showu "Brak na prvu" nisu spojili Adama Kromera i Gordanu Marelli i odabrali su im druge bračne partnere za ovaj sociološki eksperiment RTL-a. Međutim, između Adama i Goge razvila se kemija pred sam kraj showa kada su shvatili da se ne slažu dobro sa svojim partnerima u showu.

Posljednja fotografija na Gordaninom Instagramu svjedoči sreći koju su našli jedno u drugome - par je zagrljen i izmjenjuju zaljubljene poglede, a fanovima su poručili kako su u "slatkom iščekivanju". Otkrila je pritom da je fotografiju snimila Martina, njezina prijateljica koja je bila kuma na vjenčanju s Dejanom Vukobratovićem

U jučerašnjoj Instagram priči, Goga je otkrila da su ona i Adam posjetili ginekologa, a u nedavnom intervjuu otkrili su nam planove za budućnost.

Foto: Instagram screenshot

- Za sada ništa ne planiramo jer zbog pandemije ne znamo kako i kada možemo dalje. Imali smo planove da se ja bavim fitnessom, ali sve je na pauzi sada zbog korone. Za sada je sigurno samo da ostajemo u Zagrebu - pojasnio je Adam.

Zbog Goge se Adam preselio iz Baranje u Zagreb i svoj vinograd sada je zamijenio novim poslovnim izazovima vezanim  za sport. Adam redovito na društvenim mrežama objavljuje kojim vježbama on održava svoju fit formu, a sada je to odlučio pretvoriti i u posao.

Ovim parovima nacionalnost ne predstavlja zapreku u ljubavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije