Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Bivša žena E. Ramazzottija progovorila o paklenim godinama u sekti

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
08.10.2018.
u 10:14

Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak - kaže Michelle koja je skoro šest godina provela u „Ratnicima svjetlosti“

Bivša žena Erosa Ramazzottija Michelle Hunziker progovorila je o mračnim godinama koje je provela u sekti „Ratnici svjetlosti“. Bivša manekenka godinama je šutjela o pravom razlogu prekida s poznatim talijanskim kantautorom, ali sad je otkrila da joj je pjevač dao ultimatum ili sekta ili on. Odabrala je sektu. 

Priznala je i da su joj zabranili da razgovara s majkom. Ispričala je kako je Isus imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu htjeli ni da čuju za nju, pa je živjela u bijedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju.

 

 

 

 

 

 

- Ta sestra sam bila ja. Vjerovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu – kaže Hunziger.
Vjerovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg njemačkog SS-ovca, ali nije spriječila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pizza pravi od "vražjih sastojaka". Kaže kako je netko uvijek bio pored nje i kontrolirao je. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramazzottijem i oduzeli mnogo novca. 


- Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak - kaže Michelle koja je skoro šest godina provela u „Ratnicima svjetlosti“. Priča kako su ožiljci iz djetinjstva na njoj ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac kojeg je obožavala se propio i izgubila je kontakt s njim.

- Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće - otkriva. Mučile su je mnoge sumnje i pitanja te je zatražila pomoć terapeutkinje po imenu Klelija. 


- Bila je blaga i lijepa i slušala me je. Imala sam osjećaj da me otac ne voli - kaže Michelle. Klelija je to iskoristila pa su čule po deset puta dnevno. Kad je odlučila otići kod nje, u stanu je bilo još 20-tak ljudi. Tamo je saznala za tzv. "chanelling" (komuniciranje s mrtvima). 

- Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasimo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal - kaže ona i dodaje: - Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude - otkriva. Ispričala joj je da je Ramazzotti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

- Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred gotov čin: Ili oni, ili ja. Hunziger se odlučila za novu „obitelj“.

- Ali nikoga ne mogu da tužim, jer sam i sama odgovorna za to što sam im se pridružila. Bila sam mlada i naivna - kaže ona.

No, pritisak u sekti ju je natjerao da je napusti 2006-te godine.

- U sekti je bilo sukoba i zavisti. Počeli su da me kažnjavaju zato što ne funkcioniram, izolirali su me. Kao kad narkomanu uskrate drogu - objašnjava.

- Rekli su mi da ću umrijeti ako odem. Vjerovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htjela sam da budem s kćeri, makar poslije toga i umrla - kaže Hunziger.  Danas ima 41. godinu, udata je za Tomassa Trusardija, nasljednika i šefa modnog koncerna "Trusardi", s kojim ima dvije kćeri. 

Pogledajte koji poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Komentara 19

Avatar Apsalar
Apsalar
11:23 08.10.2018.

Kad prevodite, prevodite na hrvatski, a ne srpski..."Da moram da se odvojim"..."da tužim"... itd.... U kojoj ste vi "sekti"- "srpski maternji"?

DU
Deleted user
11:16 08.10.2018.

ovu je cijela sekta pregazila lol...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:40 08.10.2018.

Kažu da kod Jehovinih svjedoka možeš drva dobit za badave samo ih žena mora zaslužit s članovima sekte ? 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije