Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova fotografija

Bivša voditeljica Aleksandra Mindoljević pokazala da i u 53. godini još ima manekensku figuru

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL
1/8
10.08.2021.
u 13:58

Nakon što se oprostila od TV kamera, posvetila se psihologiji i sada predaje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika.

Aleksandra Mindoljević Drakulić nekada je bila poznato televizijsko lice i loto djevojka i na televiziji je radila od 1995. do 2000. godine, a godinu dana bila je i voditeljica lota. Na televiziju je došla nakon što je 1994. godine diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu, a kao jedan od dražih angažmana na HRT-u ističe onaj u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

Prije fakulteta i dolaska u Zagreb iz Splita Aleksandra je imala i izlet u manekenske vode i 1987. godine prijavila se za izbor za Miss Jugoslavije i osvojila je titulu prve pratilje i miss šarma. Nova fotografija koju je ova bivša voditeljica objavila na Facebooku pokazuje kako i u 53. godini još uvijek ima manekensku figuru. Objavila je fotografiju s terase jednog kafića, a u pozadini se vidi more. Napisala je: "Jeziva sparina." U komentarima joj je netko od prijatelja napisao: "Ni sparina ne narušava tvoju ljepotu".

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon što se oprostila od TV kamera, posvetila se psihologiji i od 2009. godine na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu kao doktorica znanosti i profesorica psihologije držala je nastavu na nekoliko kolegija, a sada predaje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika. Aleksandra je 2017. godine imala moždani udar i hitnu operaciju trombektomije i, kako je napisala jednom na svom Facebooku, liječnici su joj rekli kako je imala silnu sreću te da to može slaviti kao svoj drugi rođendan.

VIDEO Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj posebno se izdvaja

 

Komentara 4

DU
Deleted user
15:00 10.08.2021.

Izgleda bolje od 90% duplo madih

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:36 10.08.2021.

Kakva je to čuča bila.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
15:17 10.08.2021.

Minđoljević na izvoljević

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije