Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomene

Bivša misica Ivana Delač prisjetila se svojih početaka i posebnu zahvalu uputila je Zdravku Mamiću

Zagreb: Humanitarnom šetnjom obilježena kampanja "Sačuvajmo zdravlje dojke"
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/5
11.03.2022.
u 17:16

Ivana je pobijedila na izboru za Miss Universe 2003. godine i nakon toga predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru koji je bio održan u Panami.

Ivana Delač 2003. godine osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske i predstavljala je našu zemlju na svjetskom izboru u Panami. Na svom Instagram profilu podijelila je fotografije s izbora za Miss Universe i posebnu zahvalu uputila je Zdravku Mamiću koji je tada sjedio u žiriju izbora. 

- Prije 20 godina započelo je moje putovanje… Miss Primorsko-goranske županije za Miss Universe Hrvatske. Na današnji dan volim se prisjetiti lijepe obljetnice i svog trijumfa. Hvala MISS UNIVERSE Croatia na povjerenju, hvala Zdravko Mamić i Paško Dodić što sam vam bila favorit - napisala je Ivana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

 

Nakon osvojene titule Miss Universe Ivana je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu, a pojavila i na malim ekranima i to 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u Formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju Celebrite. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani na modnim manifestacijama, a trenutno je dio Direkcije izbora Miss Universe Hrvatske gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću i organizatorica je i modnog događanja Riječke stepenice. Do 2018. godine bila je u braku s poduzetnikom Ivicom Đolom s kojima ima sina Nou. 

VIDEO Željko Popadić o nominaciji za Večernjakovu ružu: "Zahvalan sam slušateljima i prijateljima!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
dugiarap
17:31 11.03.2022.

Taj poduzetnik je zapravo lopov koji je opljačkao na desetine ljudi a ona sponzorusa koja je trošila te otete novce, kad su ga uhitili naglo se razvila jer tobože nije znala da joj je muž lopov, fuj, fuj, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije