Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u luksuznom resortu

Bivša glumica uhvaćena u laži: Na Instagramu stanji struk i noge, fotografe sad očito nije očekivala

Foto: Profimedia/Instagram
1/13
13.05.2021.
u 07:00

Naime, glumica je često na udaru kritika da vidno stanji struk i noge na svojim fotografijama na društevnim mrežama, ali čini se kako se ne zamara previše s tim. Ipak, zasigurno nije očekivala da će je paparazzi uhvatiti na odmoru.

Glumica Tori Spelling (47) svima je dobro poznata po ulozi Donne Martin u kultnoj seriji "Beverly Hills, 90210". S dvije godine mlađim suprugom Deanom McDermottom ima čak petero djece, a obitelj je nekoliko dana odmarala u luksuznom resortu u Kaliforniji gdje su ih unatoč svemu pronašli paparazzi. 

Foto: profimedia

Najviše pažnje izazvalo je njezino tijelo u crvenom jednodijelnom badiću i to zbog toga što smo ga navikli viđati pomalo uređenijeg. Naime, glumica je često na udaru kritika da vidno stanji struk i noge na svojim fotografijama na društvenim mrežama, ali čini se kako se ne zamara previše s tim. Ipak, zasigurno nije očekivala da će je paparazzi uhvatiti na odmoru. 

Foto: Instagram

Tori voli "popeglati" i lice, a od operacija je priznala da je napravila grudi i nos. Medijima je često zanimljiva većinom zbog privatnog života jer nakon Beverly Hillsa glumica nije uhvatila nijednu tako popularnu ulogu.

Podsjetimo, Tori je prvo bila u braku s glumcem Charliejem Shanianom kada je 2005. godine upoznala Deana na filmskom setu. Dean je u to vrijeme bio u braku s glumicom Mary Jo Eustace, no među njima je zaiskrilo već pri upoznavanju. Vrlo brzo oboje su zatražili razvode od svojih supružnika i samo mjesec dana nakon toga su se vjenčali. 

Prije nekoliko godina pisalo se kako je par pred bankrotom zbog luksuznog načina života. 

VIDEO>> Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije