Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatična riječanka

Bivša Big Brother stanarka udaje se za nogometnog trenera: 'Zaljubio se u moje kuhanje'

Foto: RTL, Privatni album
1/7
27.03.2021.
u 10:00

U novoj sezoni kulinarskog showa ‘Večera za 5 na selu’ gledat ćemo neka već poznata lica, među njima je i bivša Big Brother stanarka Nikita Dajčer (32) iz Rijeke.

U novoj sezoni showa “Večera za 5 na selu” svoje kulinarske sposobnosti uskoro će pokazati i bivša Big Brother stanarka Nikita Dajčer (32). Nakon što je svojevoljno napustila Big Brother kuću, Nikita se povukla iz medija i fokusirala na posao i privatni život. Dosta je vagala, kaže, hoće li se odvažiti na sudjelovanje u ovom showu, no dobro društvo, hranu i malo oduška nije mogla odbiti.

Nada se pobjedi
– Volim provoditi vrijeme u kuhinji kao što volim i jesti. Od hrane volim pripremati zaista sve, ali ako baš moram odabrati što najviše volim pripremati, rekla bih da su to raznorazne maneštre i salate – govori Riječanka koja se već jednom okušala u ovoj emisiji, i to vrlo uspješno. Iza nje je već jedna pobjeda u “Večeri za 5”, a nada li se i ovog puta istom scenariju?

– Uvijek se nadaš pobjedi u čemu god se natječeš, ali u “Večeri za 5” ponajprije je cilj fino pojesti, steći novo kulinarsko iskustvo i upoznati nove ljude – odgovara Nikita. U kuhinji voli eksperimentirati, a iako joj ti eksperimenti često polaze za rukom, Nikita se sjeća i jednog fijaska zbog kojeg već 10 godina nije pripremila mnogima omiljeno zimsko jelo – sarmu.

– Najveći kulinarski promašaj zbog kojeg i danas nakon 10 godina bježim od pripreme tog jela jest sarma. Savršeno sam zamislila da ću napraviti pun lonac domaćih sarmi, zamotala ih (očito krivo) stavila kuhati i usred provjere je li sve ok, na vrhu je samo plutao kupus, a meso i riža su se izgubili u loncu. Od tada radije jedem bakine i mamine sarme – kroz smijeh priznaje Nikita, koju mnogi pamte i po ulasku u Big Brother kuću u kojoj je boravila prije tri godine.

Foto: RTL/Screenshot

– Kao bivši sudionik “Big Brothera” na sudjelovanje u showu gledam kao na veliko životno iskustvo. Biti potpuno izoliran od svijeta s nepoznatim ljudima nešto je što je teško dočarati riječima – kaže mlada poduzetnica, koja posljednjih godina uspješno vodi kozmetički salon. – Kao vlasnica kozmetičkog salona pandemija nije loše utjecala na moj posao, dapače, dala mi je dovoljno vremena da istražim svjetsko tržište i da uvodim novitete čiji se rezultati pokazuju pozitivnima. U mom poslu žene vole kvalitetu i trendove i uvijek nastojim biti u koraku s tim i pružiti svojim klijenticama ono najbolje. U posljednjem valu pandemije uvela sam među prvima u Hrvatskoj novu tehniku ugradnje ekstenzija za kosu za koju vjerujem da će biti veliki hit u našoj zemlji jer Hrvatice su poznate kao lijepe žene, među ljepšima u svijetu, a u mom salonu mogu ostvariti sve svoje želje – ističe Nikita.

Velika podrška
Velika podrška u svemu joj je i zaručnik Dino Bajramović. S nogometnim trenerom Nikita planira stati pred oltar čim se pandemija malo primiri. – Dinu sam osvojila još u srednjoj školi, a između ostalog, zaljubio se, kako on kaže, u moje kuhanje (smijeh). S obzirom na pandemiju, još nije određen datum, pustit ćemo to kada se situacija u zemlji vrati u normalu da ne moramo biti ograničeni u planovima. Na taj veliki dan mi je bitno da budem okružena najbližim ljudima, pozitivnom energijom, ludom zabavom i želim ga provesti tako da ga se sjećamo cijelog života – kaže Nikita.

Foto: Privatni album

Sa zaručnikom ju veže i ljubav prema životinjama, a pomažući napuštenim psima nakon razornog potresa u Petrinji suočila se i s teškim optužbama. Na društvenim mrežama prozvali su je zbog krađe pasa, no Nikita unatoč neugodnostima koje je doživjela od pomaganja životinjama ne namjerava odustati.

- Nije prvi put da sam se odazvala u spašavanju životinja niti zadnji put. Svi normalni ljudi znaju da spašavanje životinja iz onih uvjeta nije krađa pasa. Jako velik broj pasa je udomljen i, naravno, vraćen vlasnicima. Nisam nikad požalila što sam pomogla ozlijeđenim i napuštenim životinjama, tako da ne žalim ni sada jer to je poziv koji je jednostavno u meni - napominje Dajčer koja je svojedobno otvoreno progovorila i  o nakupljenim kilogramima koje su bile rezultat brojnih poteškoća s kojima se tada susretala, a utjehu je često pronalazila upravo u hrani.

Foto: Privatni album

- Čovjek se u određenim periodima života dovede u situacije gdje ne možeš živjeti po nekim pravilima da se hraniš kako treba, vježbaš koliko treba, imaš dovoljno sna… Okupirana poslom i obavezama dovodila sam se u stres koji je rezultirao nakupljanjem kilograma - govori Nikita i dodaje da se sve promijenilo nakon što je sebe stavila na prvo mjesto.

- Bolje sam organizirala veliku količinu posla,krenula trenirati, više spavati i družiti se sa obitelji. Rezultati su dolazili i uvela sam zdrav život kao način života. Ne posežem više u teškim trenucima za hranom jer sam si posložila razmišljanje da je zdravlje na prvom mjestu. Našla sam dovoljno vremena za sebe i svoje prioritete - zaključuje Nikita.

VIDEO Pogledajte i najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

Komentara 1

TT
tik tak
10:40 27.03.2021.

Ovaj trenira žabe za skok u dalj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije