Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Biste li prepoznali ovog slavnog glumca? Prošetao se bez svog zaštitnog znaka i iznenadio obožavatelje

Foto: Profimedia
1/10
13.10.2022.
u 07:00

Adam se transformirao u sjedokosog muškaraca, a na snimljen je u sivom odijelu i crnim sunčanim naočalama te ga mnogi na prvu ne bi prepoznali. Iako iza sebe ima brojne filmske uspješnice poput filma ''House of Gucci'', svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a sa suprugom Joanne Tucker rijetko se pojavljuje u javnosti.

Američkog glumca Adama Drivera (38) mnogi ne bi prepoznali na novim fotografijama koje su snimljene na setu novog filma koji snima u Italiji. Naime, glumac za potrebnu nove uloge više nema dugu tamnu kosu koja je postala njegov zaštitni znak već se u potpunosti transformirao u Enza Ferrarija kojeg će utjeloviti u filmu ''Ferrari'' koji govori o vlasniku istoimene tvrtke.

Adam se transformirao u sjedokosog muškaraca, a na snimljen je u sivom odijelu i crnim sunčanim naočalama te ga mnogi na prvu ne bi prepoznali što su brojni obožavatelji komentirali na društvenim mrežama. Iako iza sebe ima brojne filmske uspješnice poput filma ''House of Gucci'', svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a sa suprugom Joanne Tucker rijetko se pojavljuje u javnosti.

Par se upoznao na Julliardu, a upravo se Joanne brine za suprugov modni izričaj pa je i sam Adam rekao da bi bez njenih savjeta hodao u trenirci bez obzira na to što bi drugi rekli. Zaručili su se 2012., a sudbonosno da izrekli su godinu dana nakon na privatnoj ceremoniji.

Također, brojne obožavatelje iznenadila je i informacija da je Adam otac. Naime, on i supruga su više od dvije godine tajili rođenje sina, a još uvijek nije poznato ime mališana ni kada se rodio. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:09 13.10.2022.

čovjekov izbor da bude vam medijske pažnje i vas čudi što mu nije cilj da znamo kakva mu stolica bila jutros

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije