Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimili je fotografi

Biste li je prepoznali? Bogatu nasljednicu rijetko viđamo bez šminke, a sada je otkrila i veliku novost

Foto: Profimedia
1/9
24.11.2023.
u 10:20

Obožavatelje su oduševile ovakve fotke, jer Paris je inače uvijek tip-top sređena, a ovaj put se čini da je samo skoknula kupiti nešto u pidžami i trenirci - što se mnogima dogodilo nekad u životu.

Reality zvijezda Paris Hilton viđena je u javnosti bez šminke. Bogata nasljednica vlanika hotela Hilton obilazila je trgovine u jednom trgovačkom centru bez trunke šminke na licu. Obožavatelje su oduševile ovakve fotke, jer Paris je inače uvijek tip-top sređena, a ovaj put se čini da je samo skoknula kupiti nešto u pidžami i trenirci - što se mnogima dogodilo nekad u životu.   Paris je u četvrtak otkrila i velike novosti. Ona i njen suprug čekaju drugo dijete koje će dobiti uz pomoć surogat majke. - Zahvalna na mojoj djevojčici - napisala je uz fotografiju odjeće za bebe, te otkrila da je riječ o djevojčici koja će se zvati London

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Inače, Hilton je 2021. godine šokirala svijet svojim dokumentarcem u kojemu je prvi put progovorila o traumi koju je proživjela u internatu, u školi Provo Canyon u saveznoj državi Utah. U listopadu iste godine je predvodila i prosvjed pozivajući na zatvaranje škole. Potom se pojavila na suđenju kako bi dala svoje svjedočenje o seksualnom zlostavljanju, a prilikom njega kazala je da je tamo svakodnevno bila "verbalno, mentalno i fizički zlostavljana" sa samo 16 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

U tom internatu provela je skoro godinu dana. To joj je ostavilo velike posljedice, a jedna od njih je bila i averzija na bilo što seksualno. - Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo što seksualno me užasavalo. Voljela sam se samo ljubiti, mnoge moje veze nije uspjele zbog toga - objasnila je nasljednica hotelskog carstva Hilton u razgovoru za Harper’s Bazaar. U to je vrijeme mislila da je aseksualna.  Međutim, sve se promijenilo kada je Paris 2019. godine upoznala svog supruga Cartera Reuma na okupljanju obiteljskih prijatelja na Danu zahvalnosti.

- Nije slavan, pametan je, dolazi iz lijepe obitelji, dobra je osoba. Bilo je to suprotno od onoga na što sam navikla dok sam tražila dečke - priznala je.

- Osjećam se kao da konačno dobivam ono što zaslužujem nakon pakla kroz koji sam prošla, a to je netko kome mogu vjerovati i netko s kime ću graditi pravi život - dodala je poduzetnica. Paris i Carter vjenčali su se 2021. godine, a prošli mjesec dobili su svoje prvo zajedničko dijete – sina koji je u potpunosti promijenio njezinu perspektivu. U tome im je pomogla surogat majka. 
- Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti graditi obitelj zajedno. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku – rekla je za magazin People tada.

VEZANI ČLANCI:

 

Poduzetnici i reality zvijezdi ovo je prvi brak, a par je sve proslavio odlaskom na romantično putovanjem na bajkovitim Maldivima.

Dodajmo da su Paris ovo bile četvrte zaruke, a par se zaručio početkom prošle godine, malo uoči Valentinova, a velike pripreme za grandiozno vjenčanje na djedovom imanju u Bel-Airu njezini obožavatelji mogli su pratiti u serijalu 'Paris in Love' na Peacock TV-u budući da je Paris svaki korak snimala. Na svoj važan dan pozvala je najveće holivudske zvijezde pa su se tako na popisu uzvanika našli glumica Emma Roberts, glumac Evan Ross, pjevačica Bebe Rexha i Paula Abdul, glumica i reality zvijezda Kyle Richards i Mauricio Umansky i naravno, ništa bez roditelja, Kathy i Richarda Hilton. Paris se na samoj ceremoniji presvukla čak deset puta. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije