Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašne scene

Asim Ugljen dirnuo pratitelje objavom o važnoj osobi: 'Kad je imala 14 godina, uhitili su je i mučili'

Prijatelji i kolege oprostili se od legendarnog glumca Žarka Potočnjaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
24.11.2023.
u 08:54

Prisjetio se bake, te je otkrio kroz kakve je teške trenutke prolazila. Strašne scene proživjela je još kao 14-godišnjakinja, a za sve to dobila je medalje i ordenje. Asim je sve to slikao.

Glumac Asim Ugljen dirnuo je obožavatelje novom objavom. Naime, prisjetio se bake, te je otkrio kroz kakve je teške trenutke prolazila. Strašne scene proživjela je još kao 14-godišnjakinja, a za sve to dobila je medalje i ordenje. Asim je sve to slikao. ''Imala je 14 godina kada je uhićena i mučena, no budući da nije drukala, spasili su je iz zatvora, ali je jedan čovjek poginuo tijekom njenog spašavanja, pa je bila glava za glavu, te je tako završila u NOB-u i odmah sutradan završila u Četvrtoj ofenzivi, pa je odmah ranjena na početku Pete i cijelu izdurala do kraja. S 14 godina. Je*ote, ja sam u tim godinama igrao Super Return of the Jedi na Super Nintendu'', započeo je Asim pa nastavio: 

''A ona se nakon rata udala za mog djeda, rodila im dva sina, te završila pravni fakultet. Nije zalud da su prozvani najvećom generacijom. Nekoć su te ljude drukčije izrađivali. Da traju. Babika, fališ mi. Fakat sam imao sreće da sam imao najbolje bake na svijetu'', zaključio je glumac čija je baka dobila Orden rada sa srebrnim vijencem, Orden bratstva i jedinstva, Orden zasluga za narod, Medalju za hrabrost te mnoge druge.

 

Asim je nedavno, u emisiji ''U povjerenju by Neven Ciganović'' koju možete gledati na našem YouTube kanalu progovorio i o svom zdravstvenom problemu, alopeciji, a na samom kraju razgovora dotakao se jednog događaja koji je tjednima punio medijske stupce. Riječ je o sceni nastaloj tijekom emitiranja prošle sezone showa 'Ples sa zvijezdama' kada je u jednoj od emisija Asim Ugljen u jednom trenutku bacio tortu sa šlagom voditeljici Maji Šuput u lice nakon čega je ona pobjegla u backstage na presvlačenje. Iako se gledateljima pred malim ekranima činilo da je riječ o nestašluku koji je Asim izveo nehotice, glumac je sada prvi put otkrio što se doista zbilo tog dana i je li ta scena bila inscenirana. 

VEZANI ČLANCI:

– Imali smo devet proba. Prošlo je dovoljno vremena da sad to mogu reći i obratiti se svima onima koji su me psovali. Jedna me gospođa čak zalila kavom jer sam bacio tortu, jednom su me čak odbili poslužiti zbog toga.... Svi vi koji ste me vrijeđali jer sam upropastio Maji haljinu, nadam se da vas je barem malo sram. Ljudi su svašta govorili nakon toga, a ja nisam smio reći da je gluma – rekao je Asim Ugljen. 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

Komentara 4

KO
Konan
09:42 24.11.2023.

Asim Ugljen i njegova baka ???? Bravo.. A ima li Asim i tetku ..bas me zanima Boze tko gura ovog lika

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:58 24.11.2023.

Sa 14 godina? Ma sigurno. Neprijatelja istrgala zubima, ...zarobljena kao neka velika važnost, ...junački ništa odala što je kao 14godišnja vrhovna komandantica mogla znati. I odmah nakon oslobođenja na frontu u boj direktno sa "pazi metak" Mirkom i Slavkom. Lovačke priče.😒

Avatar Tombstone
Tombstone
04:24 25.11.2023.

A zasluge za narod zasluzila je na Bleiburgu ili na Kriznom Putu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije