Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Sve gori odnos Smilje i Branka: 'Ja nisam balavac da mene netko ponižava'

Foto: RTL
1/27
24.11.2023.
u 08:24

Branko pokušava osvojiti Smilju, no ona mu ne popušta. Stalno joj izjavljuje ljubav, no ona, čini se, ne želi vezu s njim. Rekla je da nema romantike te da bi htjela s njim ostati u prijateljskim odnosima.

U showu 'Ljubav je na selu' gledali smo i odnos farmera Branka i njegove odabranice Smilje.  Smilja i Branko otišli su u šetnju. "Ti u meni budiš ženu ratnicu", kazala je Smilja farmeru. "Ja joj nikad nisam rekao lošu riječ niti ću ikad reći što god se dogodilo. Znači, neću nikad za nju reći ijednu ružnu riječ", istaknuo je Branko. Smilja je rekla da je farmer više za vojnički režim.

"Što tebe zanima kod žena? Seks, kuhinja i?" upitala ga je Branka. "Ne, mene zanima žena da zajedno živimo", priznao je on. 
"I onda kad naljutiš ženu, kupiš kojoj poklončić i cvjetić i misliš da je to – to", komentirala je Smilja. "Nisi u pravu", istaknuo je Branko. "Takav si prema meni", izjavila se Smilja. Branko se branio: "Nisam takav tip.

VEZANI ČLANCI:

"Ja sam rekla: 'Nisi moj tip' i možeš ti meni kupiti cijeli Brač. Meni to ništa ne znači", rekla je Smilja. Farmer se požalio da mu ne treba žena koja mu stalno govori da laže. "Ja nisam balavac da mene netko ponižava i to neću dozvoliti", zaključio je Branko. 
Međutim, u prošloj epizodi gledali smo kako Branko i dalje pokušava osvojiti svoju Smilju, unatoč svim njezinim odbijanjima. ''Što ti smeta?'' pitao ju je.

''Previše se ponavljaš, daj kreni s nečim novim'', kazala mu je nezainteresirano. ''Pružit ću ti ljubav, što ti nije nitko dosad pružio. To ti nisam nikad rekao. Mogu ti omogućiti sve što poželiš. Želio bih samo jedno – a to ti znaš i sama... Želio bih da si moja'', iskreno joj je obećao. ''Ni meni se želje ne ispunjavaju, ništa od toga'', kazala mu je, rekavši da joj smeta njegov karakter. ''Ja bih se njoj približio, dao bih joj srce i dušu, ali ona to ne dozvoljava'', rekao je.

GALERIJA Emotivni Marko Kutlić nakon četiri godine ponovno napunio Tvornicu kulture

1/19

''Ljubav smo prekrižili, romantika – nula bodova. Možemo li nekako na prijateljsku bazu ići?'' Smilja mu je još jednom poručila, a Branko je bio uvjeren da će Smilji kad-tad biti žao što nije prihvatila njegovu ponudu.

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

Komentara 1

RA
racman
12:40 24.11.2023.

Smilja je zahrđala 100%, Branko mani se zahrđale da je nešto vredila ostala bi sa Zvonkom iz prošle sezone, ona je sa ljubavi na strogo vi i nemoj se trudit nego je pošalji od kud je došla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije