Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li ga?

Bio je miljenik žena, a sada je nakon duže stanke oduševio publiku novom ulogom i drastičnom transformacijom

Brendan Fraser arrives to Excelsior Hotel pier - Venice
Foto: Marco Piovanotto
1/9
05.09.2022.
u 19:00

Od dana njegove najveće slave, a nakon 10 godina stanke, nekadašnji miljenik žena predstavio je novi film ''The Whale Man'' i prošetao crvenim tepihom u Veneciji u društvu djevojke Jeanne Moore, koju nije ispuštao iz ruke.

Holivudski glumac Brendan Fraser (53) utjelovio je Ricka O'Connella u trilogiji Mumija, imao je vodeće uloge u brojnim komedijama i fantasy filmovima, uključujući Encina Man, Georgea iz džungle, Bedazzled, Looney Tunes: Back in Action i Journey to the Center of the Earth, no zatim se na neko vrijeme povukao iz svijeta glume.

Od dana njegove najveće slave, a nakon 10 godina stanke, nekadašnji miljenik žena predstavio je novi film ''The Whale Man'' i prošetao crvenim tepihom u Veneciji u društvu djevojke Jeanne Moore, koju nije ispuštao iz ruke.

Brendan je utjelovio lik muškaraca koji se bori s pretilošću i ima 270 kilograma te se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri. Prve fotografije iz filma pokazale su Brendanovu drastičnu transformaciju, a sudeći prema reakciji publike, film nije razočarao.

Nakon prikazivanja, film je od publike dobio šestominutni pljesak, a glumca su ubrzo nakon toga svladale emocije što se može vidjeti na snimci koju je na svom Twitter profilu objavio novinar Ramin Setoodeh iz magazina Variety.

-Bit će to nešto što još niste vidjeli. To je zapravo sve što vam mogu reći. Garderoba i kostim bili su besprijekorni, glomazni. Ovo se svakako uvelike razlikuje od bilo čega što sam ikad radio, ali da ne budem sramežljiv, znam da će ostaviti trajan dojam- rekao je glumac prošle godine. Nakon što se neko vrijeme povukao iz javnosti, glumac će se pojaviti u najnovijem filmu ''Batgirl'' te u filmu ''Killers of the Moon'' Martina Scorsesea.

Danas 53-godišnji Brendan i inače se dosta promijenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no prije nekoliko godina iznio je šokantno priznanje. Naime, u jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Hollywood stavio na crnu listu. Isto tako je priznao, za vrijeme #MeToo pokreta, i da je imao neugodno iskustvo tijekom svojih početaka u toj industriji te da ga je novinar Philip Berk iz HFPA pokušao spolno zlostavljati. Fraser je u prosincu prošle godine proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovno počinje probijati.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije