Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 22 godine

Bila je na više od 10 plastičnih operacija, a sad tvrdi: Nemam posao jer muškarci samo žele spavati sa mnom

Foto: Instagram
1/3
18.07.2020.
u 19:30

Barbara je netipična 22 godišnjakinja koja tvrdi da zbog izgleda ne može pronaći stalan posao, jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu djevojke koja je atraktivna kao ona.

Priča o Barbari Sipos iz Budimpešte zaintrigirala je javnost i obišla sve svjetske medije u posljednjih nekoliko dana. Barbara je netipična 22 godišnjakinja koja tvrdi da zbog izgleda ne može pronaći stalan posao, jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu djevojke koja je atraktivna kao ona. Naime, ona se podvrgnula brojnim operacijama i izgleda kao živa barbika. Sve je platio njezin bivši suprug, koji je na Sipos potrošio 150.000 eura

Barbara kaže da je od djetinjstva htjela izgledati kao barbika. Kako bi to postigla prvo je povećala grudi, a onda je uslijedilo još 10 velikih zahvata. Sve je financirao njezin bivši suprug, jer mu se svidjelo kako Barbara izgleda. 

– Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nemaju samopouzdanja ne žele biti viđeni sa mnom, što je sasvim u redu – kazala je Sipos koja je radila na recepciji jednog hotela, no morala je dati otkaz, jer otkriva, muškarce s kojima je radila je izluđivala njezina karizma.

– Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez spavanja s muškarcima, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli mi to ili ne –  rekla je. 

Ključne riječi

Komentara 6

Učenik
21:49 18.07.2020.

A da proba nešto i u glavu ugraditi. Tu joj nedostaje puno toga.

Avatar budala
budala
02:11 19.07.2020.

Užas!!!

Avatar ucjena
ucjena
09:57 19.07.2020.

Ma daj, pa da ti popucaju kosti, tko još treba tako mršavo tjelo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije