Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je u braku

Dušan iz showa 'Ljubav je na selu' imao je tužnu sudbinu, a djevojke su mu se rugale

Foto: RTL, Facebook
1/6
16.07.2020.
u 14:05

Kada su Gorana, Sandra i Tatjana došle u Dušanovu kuću u Zrinu, samo su mu prigovarale u kakvim uvjetima živi.

Derutno je, smrdi kao da su miševi ovuda hodali danima, nezadovoljno su gunđale Gorana, Sandra i Tatjana kada su u showu "Ljubav je na selu" došle u kuću farmera Dušana Golubovca. Ovom 29-godišnjem farmeru iz Zrina nije bilo lako jer je stalno bio na udaru kritika djevojaka koje nisu mogle vjerovati u kakvim uvjetima živi. Jedina koja je stala u njegovu obranu bila je Sandra Škrinjar i nije joj se sviđalo što kandidatkinje žele osramotiti Dušana i bilo joj je teško kada je nakon Sandrinih i Tatjaninih kritika u Dušanovim očima vidjela i suze. Sandra je kasnije otkrila kako se ona i Dušan poznaju otprije jer dijele istu tužnu sudbinu, oboje su bili u dječjim domovima.

– Dušan i ja upoznali smo se u dječjem domu Vrbina u Sisku. Ja sam došla tamo u trećem razredu osnovne škole kad mi je umrla baka. Došli smo mlađi brat i ja. Dušan i njegov brat Vojislav i sestra Milana došli su kada je on bio peti, a ja sedmi razred. Išli smo u istu školu i bili zajedno u domu pa smo se družili. Bili su mi jako dragi jer smo imali sličnu obiteljsku situaciju. On je mlađi od mene, ja sam bila dobra s njegovom sestrom, a on i brat zajedno su igrali nogomet na igralištu – ispričala je Sandra u showu.

1/8

Dušana su roditelji ostavili u domu jer nisu imali dovoljno uvjeta za školovanje svoje troje djece i ta situacija prisilila je Dušana da preko noći odraste. Dušan u showu nije imao sreće i nije se zaljubio, ali ljubav mu je nedavno pokucala na vrata i sada je u braku. Oženio se za devet godina mlađu Ana-Mariju i uživa u ljubavi, a svoju suprugu ovo ljeto odvest će na bračno putovanje na Korčulu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije