Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Ljiljana kažnjena zbog brbljavosti, a Anči oduševljena: 'Da je bar tako cijeli dan!'

Big Brother
Foto: RTL
1/4
23.02.2018.
u 13:32

„Otkako si ušla u kuću, više puta si do sada otkrila stvari iz vanjskog svijeta i govorila kako su pojedini stanari predstavljeni. To je strogo zabranjeno. Zbog svega toga moraš šutjeti četiri sata i ne smiješ reći ni jednu jedinu riječ", rekao je Big Brother

Nemilosrdni Big Brother uočio je kako razgovorljiva pjesnikinja Lili previše priča pa tako nekom stanaru kaže ono što ne bi smjela. Upravo zbog toga, stanarka je kažnjena i to s četiri sata šutnje.

„Otkako si ušla u kuću, više puta si do sada otkrila stvari iz vanjskog svijeta i govorila kako su pojedini stanari predstavljeni. To je strogo zabranjeno. Zbog svega toga moraš šutjeti četiri sata i ne smiješ reći ni jednu jedinu riječ. Za to vrijeme moraš napisati pjesmu koju ćeš, kada ti završi kazna pročitati svim stanarima. Ljiljana, s obzirom na to da si ti vođa tima, netko te za to vrijeme mora zamijeniti na tom mjestu, a to će biti Dubravka“, rekao je Big Brother Ljiljani, koja se odmah primila zadatka.

Nakon što je napustila ispovjedaonicu, a Duda objasnila o čemu je riječ, svi su stanari bili oduševljeni. „Da je bar tako cijeli dan“, prokomentirala je Anči.

Hoće li Ljiljana uspjeti izdržati četiri sata bez pričanja i kakvu će pjesmu napisati stanarima, doznajte večeras u 21.30 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

SX
sudbina x
14:07 23.02.2018.

Stara lajava opajdara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije